JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

BUNICUL EXCENTRIC

Titlul original: OUT OF THE WOODS
Gen film: DRAMĂ | FAMILIE
 • producător:
  Statele Unite Ale Americii
 • an:
  2005
 • regizor:
  Stephen Bridgewater
 • durata:
  85 min min.
 • distribuția:
  Edward Asner, Jason London, Missy Crider

Două generații de bărbați înrudiți, dar complet diferiți, se alătură având parte de o lecție de viață impresionantă.

Matt Fleming (Jason London, Jason și Argonauții) duce o viață dezechilibrată. Cariera sa  strălucită de avocat nu e așa grozavă, situația lui financiară este precară și relația frustrantă cu prietena sa Linda (Meredith Salenger, Lake Placid) este îngreunată de vinovăția pe care o simte în urmă refuzului de a i se dedica, iar anunțul logodnei fericite ale celor mai buni  prieteni Charles (Sean Squire, Little John) și Vicki (Sandra Prosper, Charmed) complică lucurile și mai mult. Matt nu pare genul de tip căruia îi poți cere ajutorul, însă este singura speranță a mamei sale. Ea se teme că tatăl ei, Jack (câștigătorul premiilor Emmy și Golden Globe, Ed Asner, The Mary Tyler Moore Show) care trăia izolat într-un orășel uitat de lume,Aquisition, are nevoie de ajutor. Matt acceptă să îl viziteze din când în când pe bătrân și se îndreaptă câtre nordul statului, aceasta dovedindu-se a fi o lecție edificatoare de viață.
Se pare că bunicul este un excentric, fiind complet lipsit de cele necesare unui trai în civilizație, curent electric, gaz, telefon. El culege fructe de pădure pentru micul dejun, preferă să circule nud și își petrece ultimele sale seri spirituale făcând focul lângă cortul confecționat de el însuși. Mai liniștit nici că putea fi. Pentru un tip materialist ca Matt, acest trai spartan este greu de închipuit. Apoi el o întâlnește pe Gwen (Missie Crider, Mulholland Drive), o mamă care-și crește singură copilul ți care-i aduce de-ale gurii bunicului. Și ea se bucură de pacea mediului rural, apreciază simplitatea bătrânului și-i dezvăluie lui Matt plăcerile unui trai lipsit de complicații până când acestea îl urmăresc până în oraș. Când Linda, Charles și Vicki apar din senin, Matt se vede nevoit să ia o decizie care-i va schimba viața sa și pe cele ale oamenilor cu care a avut contact.
Un film simpatic, înduioșător, Ieșit din Pădure va avea un impact asupra celor care s-au întrebat vreodată cum o fi sa fie ei înșiși.

 • Distribuie pe:
  Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII