JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Cadourile lunii decembrie, la canalele FilmBox

În luna lui Moș Crăciun, la canalele FilmBox surprizele se țin lanț. Ne întâlnim cu vedete celebre de peste ocean în blockbustere care au făcut deliciul iubitorilor de filme bune și, de asemenea, ne delectăm cu premierele unor seriale lăudate, producții BBC, pe care criticii se întrec să le laude.

Wolf-Hall-2

„Wolf Hall” („Curtea Lupilor”) este o producție BBC 2015 care are în palmares un trofeu Globul de Aur și 2 premii Bafta. Această dramă istorică lăudată este ecranizarea romanului cu același nume semnat de Hilary Mantel și spune povestea ascensiunii la putere a controversatului Thomas Cromwell, la curtea lui Henry al VIII-lea. Din distribuție fac parte nume celebre ca Damian Lewis („Homeland”) în rolul regelui britanic și Mark Rylance („Bridge of Spies”) în rolul lui Thomas Cromwell. „Wolf Hall” va fi difuzat pe FilmBox Premium, începând cu 11 decembrie, în fiecare duminică, de la ora 21:00.

Doctor-Who-10

Peste 100 de premii internaționale și mai bine de 160 de nominalizări pentru „Dr. Who”, serialul care începe pe FilmBox Premium. Laureatul Oscar Peter Capaldi dă viață celei de-a douăsprezecea încarnări a misteriosului Dr. Who, un extraterestru cu formă umanoidă care are capacitatea de a își regenera trupul de fiecare dată când este rănit mortal, luând altă înfățișare și altă personalitate. Cel mai recent senzon al acestei lăudate producții BBC se vede începând cu 24 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19:10.

English-Teacher

Tot în ajun de Crăciun, FilmBox vă recomandă o comedie romantică în care ne întâlnim cu Julianne Moore și Greg Kinnear. „The English Teacher” („Profesoara de engleză”) este povestea Lindei a cărei viață va fi complet dată peste cap atunci când se reîntâlnește cu Jason, un fost elev deosebit de talentat care decide să se întoarcă în orașul natal. Când relația celor doi depășește granița prieteniei, Linda trebuie să ia o decizie foarte grea. Pelicula începe la FilmBox Premium, sâmbătă, 24 decembrie, de la 22:20.

Our-first-christmas

„Our first Christmas”(„Primul nostru Crăciun”) este una dintre recomandările FilmBox Extra HD pentru seara de ajun. Pelicula, un film de aventură din 2008, spune povestea lui Cindy și Tom, care s-au căsătorit cu un an în urmă. Acum, ei vor petrece primul Crăciun împreună și se anunță unul cu peripeții. De ce? Fiecare familie are propria sa tradiție de Crăciun la care nu vrea să renunțe cu niciun chip. Cine va ceda primul? Aflăm pe pe FilmBox Extra HD, sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 16:10.

Golden-Christmas-0

Tot pe FilmBox Extra HD și tot în ajun de Crăciun, vă invităm să vedem împreună o comedie excelentă. „A golden Christmas” („Miracol de Crăciun”) este o peliculă americană în care o tânără luptă să recupereze casa în care a copilărit și care, între timp, ajunsese pe mâinile unui străin. Andrea Roth, Nicholas Brendon și Elisa Donovan fac parte din distribuția acestui film care se vede pe 24 decembrie, de la ora 17:35.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII