JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

FilmBox începe luna cu 3 seriale în premieră

FilmBox a pregătit câteva surprize în aprilie, pentru fanii săi din România, aducând trei noi seriale în premieră. La FilmBox Extra HD începe, pe 1 aprilie, mult lăudatul Borgia, în timp ce la FilmBox Plus, vor rula primele episoade din Sinbad și Janet King,  pe 1 și, respectiv, 2 aprilie.

borgia logos


Borgia a fost descris de critici ca o capodoperă pan-europeană, primul sezon fiind difuzat în peste 85 de țări din lume. Creatorul său este celebrul Tom Fontana, câștigător a 3 premii Emmy pentru St. Elsewhere și Brigada Omucideri.  Firul acțiunii urmărește istoria ascensiunii la putere a renumitei familii Borgia, în frunte cu Rodrigo Borgia. El va deveni Papa Alexandru al 6-lea, iar regimul său va fi catalogat drept unul dintre cele mai negre capitole din istoria Bisericii Catolice. Borgia este o poveste despre credință, violență, desfrâu și trădare. Serialul are premiera în România pe FilmBox Extra HD, vineri, 1 aprilie, de la ora 22:00.

sinbad logos


Sinbad, serialul care începe pe FilmBox Plus, spune povestea eroului cu același nume, care, fugind din oraşul lui natal după moartea fratelui său, este alungat pe mare, blestemat să nu mai petreacă mai mult decât o zi şi o noapte pe uscat. Aventurile sale sunt pline de elemente magice, precum poțuni miraculoase, blesteme teribile și călătorii în timp. Toate sunt ingredientele perfecte pentru ca noua premieră de la FilmBox să țină în fața televizoarelor întreaga familie. Nu ratați primul episod vineri, 1 aprilie, de la ora 22:00.

janet-king-logos


Iar cea de-a treia premieră a lunii este producția australiană Janet King, un serial inspirat dintr-un caz real și descris de fani ca fiind The Great Australian Drama. Acțiunea este centrată pe Janet King, executorul-șef însărcinat să investigheze o crimă odioasă ce lovește exact în inima justiței.  Prestația ei în rolul lui Janet King i-a adus Martei Dusseldorp celebrul premiu AACTA pentru cea mai bună actriță. Serialul începe pe FilmBox Plus, sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 22:00


Fie că alegeți istoria din Borgia, fie că preferați povestea lui Sinbad, ori drama Janet King, nu pierdeți programele FilmBox în luna aprilie!


  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII