JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Thrillerele lunii septembrie, la canalele FilmBox Romania

GhostWriter

Luna septembrie, aduce la FilmBox România actori celebri de peste ocean, în thrillere care au încântat publicul. Pierce Brosnan, Ewan McGregor, Dustin Hoffman, Rachel Weisz, Andy Garcia, Paul Giamatti sunt numai câteva dintre vedetele cu care ne întâlnim la canalele FilmBox.

Duminică, 18 septembrie, Pierce Brosnan și Ewan McGregor se întâlnesc în thrillerul politic „Marioneta”. Filmul, distins cu 32 de premii internaționale, este cotat cu un rating de 83% pe celebrul site rottentomatoes.com. În această producție marca Roman Polanski, Ewan McGregor este „The Ghost”, adică un scriitor din umbră care acceptă să finalizeze în secret memoriile fostului premier al Marii Britanii, Adam Lang, interpretat de Pierce Brosnan. Deși inițial părea o sarcină ușoară, el va afla că o serie de secrete murdare stau ascune în paginile cărții pe care trebuie să o finalizeze. Filmul a atras atenția presei atât prin numele mari din distribuție, cât și prezența lui Roman Polanski în calitate de scenarist și regizor. În fapt, Pierce Brosnan a declarat că motivul pentru care a acceptat să joace în film a fost tocmai pentru că era semnat de controversatul regizor polonez. „Să lucrezi alături de Roman este o experiență unică. Am fost întotdeauna fascinat de filmele lui pentru că niciun alt regizor nu reușește să creeze lumi atât de speciale ca cele pe care Roman Polanski le construiește în creațiile sale.”, a declarat Brosnan. Filmul începe duminică, 18 septembrie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Confidence-0

Tot în luna septembrie, vedem împreună un alt thriller de excepție. „Cu trei săptămâni în urmă” este recomandarea FilmBox Extra HD, pentru joi, 22 septembrie. Jake Vig, intepretat de Edward Burns, este un escroc desăvârșit pe cale să dea lovitura vieții lui, în timp ce răzbună și moartea celui mai bun prieten al său. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată și Jake se trezește înglodat în datorii și fugind de Rege, capul mafiei locale, interpretat de Dustin Hoffman. Tot din distribuția fimului mai fac parte Rachel Weisz, Andy Garcia și Paul Giamatti, actorul nominalizat la Oscar pentru rolul lui din Cinderella Man. Recomandarea de la FilmBox Extra HD a stârnit numeroase controverse după premiera filmului, motivul fiind faptul că acțiunea peliculei are numeroase asemănări cu „The Sting” (1973), o altă producție celebră care se concentrează, de asemenea, pe un jaf. „Cu trei săptămâni în urmă” începe pe FilmBox Extra HD, joi, 22 septembrie, de la ora 23:50.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII