JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

În noiembrie, miercurea este seara misterelor, la FilmBox Extra HD

850x850 collage1 copy 2

În luna noiembrie, FilmBox Extra HD vine în întâmpinarea iubitorilor de filme polițiste cu mult îndrăgita serie „Mystery Woman”. În fiecare miercuri, de la ora 22:00, ne întâlnim cu detectivul amator Samantha Kinsey, care vine în ajutorul polițiștilor și află, rând pe rând, ucigașii care stau în spatele unor crime teribile.

Miercuri, 02 noiembrie, facem cunoștință cu tânăra Samantha care tocmai moștenește librăria unchiului său și este pregătită pentru noi provocări. Ele nu vor întârzia să apară și Samantha se vede implicată într-o anchetă care urmărește să afle cine este este vinovat pentru moartea stranie a unui autor de romane polițiste de succes.

Enigmele  se țin lanț în seria „Mystery Woman”, când detectivul amator Samantha Kinsey invită 3 autori renumiți pentru a da autografe în mica sa librărie, în care se vând numai romane polițiste. Dar seara se încheie cu o crimă adevărată, iar Samantha este singura care poate dezlega misterul. „Mystery Woman: Mystery Weekend” se vede pe FilmBox Extra HD, pe 9 noiembrie, de la ora 22:00

Miercurea misterelor continuă pe 16 noiembrie, pe FilmBox Extra HD, la ora 22:00, când începe „Mystery Woman: Snapshot”. Ne reîntâlnim cu Samantha Kinsey care, de data aceasta, trebuie să afle cine este autorul unei crime teribile a cărei victimă este chiar prietena sa, Barbara.

În „Mystery woman: Sing me a murder”, detectivul amator Samantha acceptă ca o formație celebră să vină să cânte în librăria sa, pentru un spectacol caritabil. Până la sfârșitul serii, însă, o crimă teribilă are loc. Cine este ucigașul aflăm miercuri, 23 noiembrie, de la 22:00, pe FilmBox Extra HD.

Ultima zi de noiembrie este dedicată tot misterelor pentru că „Mystery Woman: Vision of a murder” începe pe FilmBox Extra HD, de la ora 22:00. De data aceasta, ne întâlnim cu Samantha în vacanță, invitată pentru un weekend la un centru de sănătate. Când unul dintre vizitatori este găsit mort, este rândul ei să afle, încă o dată, cine este criminalul.

 

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII