JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

În noiembrie, canalele FilmBox aduc filme și seriale în premieră, actori celebri și povești impresionante

Beowulf-1

Premiera lunii noiembrie este seria „Beowulf: Întoarcerea în ținutul scutului”. Cu William Hurt și Kieran Bew în distribuție, serialul de la FilmBox Premium este ecranizarea modernă a istoriei legendarului erou al geților Beowulf. Descrisă ca un western care are loc în Evul Mediu, în trecutul mitologic al Marii Britanii, povestea lui se împarte în 12 episoade care vor rula, începând cu 12 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, numai pe FilmBox Premium.

Deadly-Isolation

„Pericol ascuns” este un thriller cu Sherilynn Fenn care vorbește despre tragedia unei femei ce nu numai că își pierde soțul, dar află și că acesta a fost implicat într-un jaf de proporții, iar complicii săi vin acum să își ceară partea de pradă. Pelicula se vede pe FilmBox Premium, duminică, 13 noiembrie, de la ora 21:00.

Men-who-stare-at-goats-2

La FilmBox Extra HD, ne întâlnim cu George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges și Kevin Spacey, într-un film despre război, arme paranormale și jurnaliști în căutarea articolului perfect. „Oamenii care se holbau la capre” este comedia care începe vineri, 11 noiembrie, de la 23:40.

Wentworth-10

„Închisoarea Wentworth” este un noul serial care are premiera în noiembrie, la FilmBox Extra HD. Cotată cu un rating de 8.8 pe celebrul site IMDB, producția este o adaptare australiană modernă a renumitei serii „Prisoner”, acțiunea concentrându-se pe drama deținutelor din închisoarea de femei Wentworth. Episoadele se văd în fiecare vineri, de la ora 22:00.

Mystery-Woman-1

Tot în luna noiembrie, pe FilmBox Extra HD, în fiecare miercuri, de la ora 22:00, în filmele seriei „Mystery Woman”, ne întâlnim cu detectivul amator Samantha Kinsey care, după ce moștenește o librărie plină de romane polițiste de la unchiul său, decide să se implice în anchetele reale ale poliției și să ajute la descoperirea criminalilor care stau în spatele unor crime teribile.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII