JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRS CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: FilmBox Family (nivel bază), FilmBox Plus (baza extinsă) şi canale premium:  FilmBox Extra HD, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

 

FilmBox

FilmBox este un canal de filme în stil hollywodian. Anual oferă peste 300 de titluri în premieră. Oferă filmele celor mai buni regizori, seriale şi miniseriale, dar şi filme cu buget mare. FilmBox este un canal basic de filme cu o ofertă extinsă de programe. Filmele noastre sunt dedicate unui public larg de pasionaţi de filme. Alegem cu atenţie filmele de la companiile de top din SU şi Europa.

 

FilmBox Premium


FilmBox Premium este o delectare pentru toţi cei care doresc să vizioneze cele mai bune filme imediat după premiera lor în cinematografe. FilmBox Premium prezintă filme înainte ca acestea să fie difuzate la televiziunile obişnuite. Producţii premiate, actori nemaipomeniţi, imagini celebre de la Hollywood şi filme europene sunt principalele achiziţii ale acestui canal unic.

FilmBox Extra HD este primul canal de filme HD (1080i) din CEE. FilmBox Extra HD oferă filme de succes cu o imagine şi un sunet de cea mai bună calitate. Filmele prezentate pe acest canal vă fac să vă simţiţi ca la cinema. Canalul este dedicat adevăraţilor pasionaţi de film, pentru care o imagine excelentă şi un sunet de calitate sunt la fel de importante ca şi un film bun.

FilmBox Family este un canal cu filme clasice pentru întreaga familie, apreciate atât de copii, cât şi de adulţi. Canalul oferă producţii populare pentru copii şi tineri, desene animate, comedii, seriale şi filme de familie.

FightBox HD este un canal cu plată la nivel mondial creat din combinaţia Mixed Martial Arts (MMA), box, wrestling, kickboxing, sumo, karate şi alte sporturi de luptă. Rezoluţia de înaltă definiţie plasează privitorii în ring  şi emoţiile sunt garantate. Fightbox HD este un canal de arte marţiale pentru iubitorii tuturor stilurilor de luptă care tânjesc după acţiune, adrenalină şi adevărată experienţă în luptă.

FilmBox Arthouse - primul canal din lume cu filme de autor şi filme independente din întreaga lumea. Canalul mai prezintă şi capodopere ale regizorilor celebri ai lumii, precum Hitchcock, Visconti, Kurosawa, Fellini şi alţii.

 

 

logo-fb

Distractiv, înfricoşător niciodată plictisitor

Canalul filmelor în stil hollywoodian prezintă filme cinematografice, seriale TV şi mini serii. Urmăriţi producţiile regizorilor renumiţi şi vedere de film celebre.

FilmBoxPremium

Cinema pentru adevăraţii pasionaţi de filme

Filme de Oscar. Filme populare de mare succes şi operele unor cunoscuţi creatori de film.

 

FilmBoxExtraHD

Perfecţiune pură

Bucuraţi-vă de o paletă diversificată de filme populare şi seriale aclamate, cu imaginea şi sunetul de calitate HD.

logo-fb-f

Tărâmul distracţiei în familie

Un canal cu filme atât pentru adulţi, cât şi pentru tineri.

 

logo-fbox

Full Contact în Full HD

Vizionaţi cele mai bune meciuri MMA şi peste alte 30 de discipline sportive, inclusiv box, wrestling, judo, karate, sumo, muai-thai, cage fighting şi altele. Reportaje despre ligile disciplinelor sportive de top şi evenimente în direct. Toate la calitate HD.

 

 

 

 

 

Dacă sunteţi operator de cablu şi sunteţi interesat să adăugaţi canalele FilmBox la oferta dv., vă rugăm să contactaţi spi@spi.pl


TOP CATEGORII