JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

 • Anne Hathaway, Bruce Willis, Ryan Reynolds și Aretha Franklin sunt în octombrie pe canalele FilmBox

  Anne Hathaway, Bruce Willis, Ryan Reynolds și Aretha Franklin sunt în octombrie pe canalele FilmBox

  În octombrie, ne delectăm cu filme unul și unul, pe canalele FilmBox.

  ”The Mafia Kills Only in Summer” (”Mafia ucide doar vara”) este un serial care urmăreşte povestea fimului cu acelaşi nume. Şi aici, Pif spune povestea unui băiat din Palermo în timpul zbuciumaţilor ani '70, când mafia nu conducea oraşul, oficial. Filmul începe sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 22:00.

  Mai mult...
 • Ben Stiller, actorul lunii septembrie, la FilmBox

  Ben Stiller, actorul lunii septembrie, la FilmBox

  În septembrie, Ben Stiller atrage toate privirile. Actorul născut pe 30 noiembrie 1965, la New York, are un nume real mult mai complex: Benjamin Edward Meara Stiller. Pe lângă a fi actor, Stiller este comediant, producător, regizor și scriitor. Părinții săi au fost actori la rândul lor: Jerry Stiller, care a decedat anul acesta, în mai, și Anne Meara, care a murit în mai 2015.

  Mai mult...
 • Un septembrie de vis cu FilmBox

  Un septembrie de vis cu FilmBox

  Prima lună de toamnă o petrecem, fără îndoială, cu FilmBox. Filmele propuse pentru septembrie sunt de neratat.

  Mai mult...
 • Robert Redford, actorul și regizorul care a făcut istorie

  Robert Redford, actorul și regizorul care a făcut istorie

  Luna aceasta îl sărbătorim pe marele Robert Redford. Actorul născut pe 18 august 1936 are peste 60 de ani de carieră și nenumărate premii.

  Mai mult...
 • În august, nume mari de regizori și actori ne încântă la FilmBox

  În august, nume mari de regizori și actori ne încântă la FilmBox

  În august, FilmBox are propuneri pentru toate gusturile.

  Duminică, 9 august, de la ora 22:00, la FilmBox, este programat filmul spaniol ”Unit 7” (”Unitatea 7”). Unitatea 7 are o misiune dificilă. De a distruge cea mai mare reţea de traficanţi de droguri din oraş şi de a opri situaţia alarmantă de pe străzi. Unitatea e condusă de Angel, un tânăr ofiţer aspirant la statutul de detectiv, şi de Rafael, un poliţist violent şi arogant, dar eficient. Dar operaţiunile unităţii încep să depăşească limitele legii când folosesc violenţa, forţa și minciunile. Pentru ei, scopul scuză mijloacele.

  Mai mult...
 • Danny Glover, actorul lunii iulie la FilmBox Extra

  Danny Glover, actorul lunii iulie la FilmBox Extra

  În iulie, la FilmBox, îl sărbătorim pe Danny Glover. Actorul american a împlinit 74 de ani pe 22 iulie. Glover este cunoscut mai ales pentru personajul Roger Murtaugh din seria ”Lethal Weapon”, pentru rolurile din ”The Color Purple”, ”To Sleep with Anger”, ”Predator 2”, ”Angels in the Outfield”, ”Operation Dumbo Drop”, ”Saw”, ”Dirty Grandpa” sau ”Sorry to Bother You”.

  Mai mult...
 • Filme unul și unul, în iulie, pe canalele FilmBox

  Filme unul și unul, în iulie, pe canalele FilmBox

  În iulie, stăm departe de caniculă și ne relaxăm cu cele mai bune filme pe canalele FilmBox.

  Ce poate fi mai rău decât să ai un șef de coșmar? Vă spunem noi: să te îndrăgostești de fiica acestuia! Ashton Kutcher este cel nevoit să treacă prin această experiență. Comedia ”My Boss's Daughter” (”Amor cu fiica șefului meu”) este duminică, 5 iulie, de la ora 22:00, la FilmBox.

  Mai mult...
 • Benedict Cumberbatch, actorul lunii iunie la FilmBox Extra

  Benedict Cumberbatch, actorul lunii iunie la FilmBox Extra

  În iunie, FilmBox Extra difuzează o mini-serie de succes, cu multe premii și nominalizări. ”Patrick Melrose” este o dramă cu 5 episoade, cu celebrul Benedict Cumberbatch în rolul principal.

  Mai mult...
 • În iunie, FilmBox propune cele mai tari filme și seriale

  În iunie, FilmBox propune cele mai tari filme și seriale

  Iunie se anunță a fi o lună intensă pe canalele FilmBox, cu cele mai bune filme și seriale. Începând din 6 iunie, de la ora 22:00, în fiecare sâmbătă este ”Picnic at Hanging Rock” (”Picnic la Hanging Rock”), un serial australian cu Natalie Dormer, Lola Bessis, Lily Sullivan. Producția urmărește drama a trei eleve și a guvernantelor lor care dispar misterios de Ziua Îndrăgostiților în anul 1900.

  Mai mult...

TOP CATEGORII