JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

 • Un decembrie de poveste, cu FilmBox

  Decembrie este luna pe care o petrecem în familie, în jurul bradului și cu ochii pe...FilmBox.

  FilmBox a pregătit ceva special pentru ziua de Crăciun: ”Finding Neverland” (”În căutarea tărâmului de nicăieri”). Producția regizată de Marc Forster, cu Johny Deep și Kate Winslet în rolurile principale, detaliază povestea autorului romanului "Peter Pan", J.M. Barrie, şi cum a scris romanul clasic pentru copii. Acesta a avut ocazia să cunoască patru copii fără tată. Pornind de la timpul petrecut cu copiii, scrie o poveste despre copii care nu vor să crească. Miercuri, 25 decembrie, ora 22:00.

  Mai mult...
 • Kate Winslet, născută să devină o stea

  FilmBox este locul în care își dau întâlnire cei mai talentați actori! Iar Kate Winslet este una dintre actrițele cu o carieră fulminantă, plină de carismă și cu un talent ce nu poate fi contestat de nimeni. Și povestea ei de viață pare a fi un scenariu de film.

  Mai mult...
 • Tom Cruise, actorul care a adus cele mai mari câștiguri producătorilor de filme

  Tom Cruise, pe numele lui complet Thomas Cruise Mapother IV, este actor și producător de film, deținător a trei Globuri de Aur și nominalizat de trei ori și la Premiile Oscar. Este unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume, iar filmele lui au adus câștiguri incredibile de peste 4 miliarde de dolari în America și peste 10,1 miliarde de dolari în lume.

  Mai mult...
 • Un octombrie cu filme de poveste

  Octombrie este luna care ne trimite mai devreme în case, așa că FilmBox v-a pregătit filme unul și unul cu care să vă faceți serile mai frumoase.

  Mai mult...
 • Christina Applegate, actrița care a debutat la 3 luni

  Christina Applegate este una dintre frumoasele și talentatele blonde de la Hollywood, care s-a remarcat încă de la o vârstă fragedă.

  Mai mult...
 • O toamnă bogată, cu FilmBox

  Ghost in The Shell

  Toamna începe cu producții atractive și palpitante, cu actori talentați și premiați în marile festivaluri.

  Mai mult...
 • Liam Neeson, una dintre cele mai dure figuri de la Hollywood, salvat de cariera de actor

  Taken 3

  Liam Neeson este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți actori, nominalizat la premiile Oscar, BAFTA și la Globurile de Aur. Revista ”Empire” l-a inclus pe Neeson în top 100 cei mai sexy actori din istoria filmului și în top 100 vedete ale tuturor timpurilor.

  Mai mult...
 • FilmBox sărbătorește venirea primăverii cu filme unul și unul

  Django dezlănțuit

  Cei mai buni actori își dau întâlnire pe canalele FilmBox, în această primăvară.

  Cristoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson și Jamie Foxx într-un film în regia și scenariul lui Quentin Tarantino - aceasta este prima propunere FilmBox Extra HD. ”Django Unchained” (”Django dezlănțuit”)  a avut 5 nominalizări la Oscar, iar Tarantino a câștigat pentru scenariu un Oscar, premiul BAFTA și Globul de Aur. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violență îl aduce în serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigași, frații Brittle. Django este singurul care poate să-l ajute să ajungă la ei. În schimb, Schultz îi promite să-l elibereze. Filmul este sâmbătă, 2 martie, de la ora 22:00.

  Mai mult...
 • Zece lucruri pe care nu le știați despre Jessica Biel

  Kind of Murder

  Jessica Biel este una dintre actrițele cele mai carismatice de la Hollywood și una dintre cele mai mediatizate. Actrița de 36 de ani s-a născut în Minnesota, dar copilăria ei a fost plină de mutări: Texas, Connecticut, Illinois, pentru ca, într-un final, familia ei să se stabilească în Boulder, Colorado. Aici Jessica a urmat liceul și în scurt timp s-a lansat și în showbiz.

  Mai mult...
 • ”Wolf Creek”, serialul lunii februarie la FilmBox

  Wolf Creek

  În februarie, un nou serial vă va ține ocupate serile de marți. ”Wolf Creek” prezintă povestea mai multor personaje urmărite de un criminal în serie, prin sălbăticia australiană. Adolescenta americană, Eve, de abia scapă de criminalul în serie Mick Taylor când acesta îi ucide familia în tabăra de corturi din Australia de Nord. Împuşcată şi lăsată să moară, ea este găsită de doi ornitologi şi dusă la spitalul din Darwin. Detectivul Sullivan Hill îi cercetează cazul, iar dispariţia familiei ei seamănă cu alte cazuri de dispariţii de persoane înregistrate de-a lungul anilor. Totuşi, în loc să se întoarcă în SUA, Eve fură dosarul lui Hill, cumpără o dubă şi porneşte spre sălbăticie pentru a se răzbuna. În fiecare marți, de la ora 21:00, aveți două episoade din ”Wolf Creek”, la FilmBox Premium.

  Tot la FilmBox Premium, pe 14 februarie, de la ora 21:00, îi puteți urmări pe Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams în ”American Hustle” (”Țeapă în stil american”). Despre acest film, Bale spune că s-a bazat foarte mult pe improvizație, așa că nu trebuie ratat.

  American Hustle

  Vânătorul Tom Dobb din New York devine fără voia sa participant la Revoluţia Americană după ce fiul său, Ned, este recrutat în armată de către ticălosul sergent major Peasy. Războiul capată însă o amploare de neimaginat. ”Revolution” (”Revoluția”) este o dramă istorică impresionantă în care Al Pacino a fost nevoit să joace fiind diagnosticat cu pneumonie. Filmul este duminică, 17.02, de la ora 21:00.

  Revolution

  FilmBox Extra HD vă propune pe 2 februarie un film biografic cu Will Smith în rolul principal. Nominalizat la Golden Globe pentru rolul din ”Concussion” (”Trauma”), Will Smith face un rol excepțional în acestă dramă, sâmbătă seară de la ora 22:00.

  Concussion

  Adam Sandler este sinonim cu filmele de comedie. Iar pe 9 februarie, de la ora 22:00, îl vedem la FilmBox Extra HD, în ”That's My Boy” (”Băiatu' tatii”). Când încă era adolescent, Donny a avut un fiu, Todd, pe care l-a crescut singur până a împlinit 18 ani. După ce nu s-au văzut ani de zile, Todd simte cum lumea lui se prăbușește când Donny reapare chiar înainte de nunta sa.

  That's my boy

  Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Milla Jovovich vine pe 16 februarie la FilmBox Extra HD. T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populația globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mișcă. Ultima și singura speranță a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezește la viață in interiorul buncărului impenetrabil unde Umbrella Corporation își desfășoară sinistrele experimente. În încercarea extrem de riscantă de a evada din acest complex vast, utilat cu inaltă tehnologie, Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care își croiește cu greu drumul printre ruinele orașelor Tokyo, New York, Moscova și Washington, D.C. ”Resident Evil: Retribution” („Resident Evil: Răsplata”) începe la ora 22:00.

  Resident Evil Retribution

  Emily Blunt este personajul principal în filmul serii din 3 februarie de la FilmBox. ”Wind Chill” (”Vântul groazei”) este un film inedit în care personajele nu au nume! Doi studenţi împart o maşină pentru a ajunge acasă de sărbători, dar când aceasta se strică pe un drum părăsit, ei sunt atacaţi de fantomele oamenilor care au murit acolo. Povestea de groază începe la ora 22:00.

  Wind chill

  Un bărbat nemulţumit întocmeşte o listă cu oameni de ucis împreună cu un străin, într-o noapte de beţie şi apoi porneşte într-o cursă contracronometru pentru a-i salva pe cei de pe listă, deoarece mumărul victimelor creşte, iar el este suspectul numărul 1. ”The Hit List” (”Lista cu victime”) este pe 17 februarie, de la ora 22:00, la FilmBox.

  Hit list

  Și tot la FilmBox, vă invităm să-l urmăriți pe Jude Law. În fiecare duminică, de la ora 22:00, la FilmBox aveți câte două episoade din ”The Young Pope” (”Tânărul Papă”), serialul fenomen care a enervat Vaticanul.

  Young Pope

  Mai mult...

TOP CATEGORII