JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

 • DiCaprio, pariuri și ficat crud de bizon – The Revenant: Legenda lui Hugh Glass!

  DiCaprio, pariuri și ficat crud de bizon – The Revenant: Legenda lui Hugh Glass!

  FilmBox Premium difuzează The Revenant: legenda lui Hugh Glass în această duminică, la ora 21:00, așa că ne-am gândit că ar putea fi interesant pentru fanii lui Leonardo DiCaprio să afle câteva amănunte interesante și mai puțin cunoscute despre actorul lor preferat legate de această capodoperă cinematografică.

  Mai mult...
 • Un noiembrie cu filme de excepție la FilmBox!

  Un noiembrie cu filme de excepție la FilmBox!

  Halloweenul a trecut, dar să nu ratăm, totuși, o comedie „clasică” – una care ne distrează mereu: Scary Movie! O să râdeți o… groază la această Comedie de groază, alături de nume celebre din galeria starurilor de la Hollywood: Anna Farris, Carmen Electra, Shannon Elizabeth. Pe 6 noiembrie, la 00.45, pe FilmBox Plus, intrați în weekend cu o doză sănătoasă de comedie, la miezul nopții!

  Mai mult...
 • Anne Hathaway, actrița comparată la 17 ani cu Judy Garland și Audrey Hepburn

  Anne Hathaway, actrița comparată la 17 ani cu Judy Garland și Audrey Hepburn

  În octombrie, atenția noastră se îndreaptă către fermecătoarea Anne Hathaway, mai ales că în curând actrița împlinește 38 de ani.

  Mai mult...
 • Anne Hathaway, Bruce Willis, Ryan Reynolds și Aretha Franklin sunt în octombrie pe canalele FilmBox

  Anne Hathaway, Bruce Willis, Ryan Reynolds și Aretha Franklin sunt în octombrie pe canalele FilmBox

  În octombrie, ne delectăm cu filme unul și unul, pe canalele FilmBox.

  ”The Mafia Kills Only in Summer” (”Mafia ucide doar vara”) este un serial care urmăreşte povestea fimului cu acelaşi nume. Şi aici, Pif spune povestea unui băiat din Palermo în timpul zbuciumaţilor ani '70, când mafia nu conducea oraşul, oficial. Filmul începe sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 22:00.

  Mai mult...
 • Ben Stiller, actorul lunii septembrie, la FilmBox

  Ben Stiller, actorul lunii septembrie, la FilmBox

  În septembrie, Ben Stiller atrage toate privirile. Actorul născut pe 30 noiembrie 1965, la New York, are un nume real mult mai complex: Benjamin Edward Meara Stiller. Pe lângă a fi actor, Stiller este comediant, producător, regizor și scriitor. Părinții săi au fost actori la rândul lor: Jerry Stiller, care a decedat anul acesta, în mai, și Anne Meara, care a murit în mai 2015.

  Mai mult...
 • Un septembrie de vis cu FilmBox

  Un septembrie de vis cu FilmBox

  Prima lună de toamnă o petrecem, fără îndoială, cu FilmBox. Filmele propuse pentru septembrie sunt de neratat.

  Mai mult...
 • Robert Redford, actorul și regizorul care a făcut istorie

  Robert Redford, actorul și regizorul care a făcut istorie

  Luna aceasta îl sărbătorim pe marele Robert Redford. Actorul născut pe 18 august 1936 are peste 60 de ani de carieră și nenumărate premii.

  Mai mult...
 • În august, nume mari de regizori și actori ne încântă la FilmBox

  În august, nume mari de regizori și actori ne încântă la FilmBox

  În august, FilmBox are propuneri pentru toate gusturile.

  Duminică, 9 august, de la ora 22:00, la FilmBox, este programat filmul spaniol ”Unit 7” (”Unitatea 7”). Unitatea 7 are o misiune dificilă. De a distruge cea mai mare reţea de traficanţi de droguri din oraş şi de a opri situaţia alarmantă de pe străzi. Unitatea e condusă de Angel, un tânăr ofiţer aspirant la statutul de detectiv, şi de Rafael, un poliţist violent şi arogant, dar eficient. Dar operaţiunile unităţii încep să depăşească limitele legii când folosesc violenţa, forţa și minciunile. Pentru ei, scopul scuză mijloacele.

  Mai mult...
 • Danny Glover, actorul lunii iulie la FilmBox Extra

  Danny Glover, actorul lunii iulie la FilmBox Extra

  În iulie, la FilmBox, îl sărbătorim pe Danny Glover. Actorul american a împlinit 74 de ani pe 22 iulie. Glover este cunoscut mai ales pentru personajul Roger Murtaugh din seria ”Lethal Weapon”, pentru rolurile din ”The Color Purple”, ”To Sleep with Anger”, ”Predator 2”, ”Angels in the Outfield”, ”Operation Dumbo Drop”, ”Saw”, ”Dirty Grandpa” sau ”Sorry to Bother You”.

  Mai mult...

TOP CATEGORII