JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

DiCaprio, pariuri și ficat crud de bizon – The Revenant: Legenda lui Hugh Glass!

DiCaprio, pariuri și ficat crud de bizon – The Revenant: Legenda lui Hugh Glass!

FilmBox Premium difuzează The Revenant: legenda lui Hugh Glass în această duminică, la ora 21:00, așa că ne-am gândit că ar putea fi interesant pentru fanii lui Leonardo DiCaprio să afle câteva amănunte interesante și mai puțin cunoscute despre actorul lor preferat legate de această capodoperă cinematografică.

Locul ales pentru filmările de iarnă a fost în Canada și, din cauza faptului că producția a întârziat, zăpada s-a topit înainte ca filmările să fie terminate. Odată cu apropierea verii, nu a existat altă opțiune decât mutarea întregii producții în ... sudul Argentinei! unde existau condiții similare de iarnă.

Și acum, asta: Leonardo DiCaprio a ales să ... devoreze o bucată crudă de ficat de bizon, chiar dacă este vegetarian. De asemenea, a trebuit să învețe să tragă cu o flintă, să facă un foc, să vorbească două limbi native americane (Pawnee și Arikara) și să studieze cu un medic specializat în tehnici de vindecare antice. DiCaprio a numit-o cea mai grea experiență din cariera sa - nu e de mirare că i s-a acordat un Oscar pentru asta!

Crezi că filmul are o mulțime de scene sau efecte generate de computer? Ei bine, gândește-te mai bine! Regizorul Alejandro G. Iñárritu a insistat ca imaginile generate de computer să nu fie folosite pentru a îmbunătăți filmul, spunând „Dacă vom ajunge cu toții în fața unui ecran verde,  cu o cafea și distrându-ne cu toții, toată lumea va fi fericită, dar cel mai probabil filmul ar ieși un dezastru. "

Ești un fan al pariurilor? Se pare că DiCaprio și Hardy sunt! Potrivit lui Tom Hardy, Leonardo DiCaprio a pariat că Hardy va fi nominalizat la Oscar pentru rolul său din acest film, în timp ce Hardy s-a gândit că nu. Pariul a fost că învinsul va fi obligat să-și facă un tatuaj la alegerea câștigătorului. S-a dovedit că DiCaprio avea dreptate, iar mesajul tatuajului a fost scrisă de DiCaprio cu mâna: „Leo știe totul”.

Originea titlului este din verbul francez „revenir”, care înseamnă „a reveni”. Revenant în franceză înseamnă și (revenind la) „spirit” sau „fantomă”.

Și acum, bucurați-vă de film, pe FilmBox Premium, duminică, 22 noiembrie, la ora 21.00!

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII