JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Anne Hathaway, Bruce Willis, Ryan Reynolds și Aretha Franklin sunt în octombrie pe canalele FilmBox

Anne Hathaway, Bruce Willis, Ryan Reynolds și Aretha Franklin sunt în octombrie pe canalele FilmBox

În octombrie, ne delectăm cu filme unul și unul, pe canalele FilmBox.

”The Mafia Kills Only in Summer” (”Mafia ucide doar vara”) este un serial care urmăreşte povestea fimului cu acelaşi nume. Şi aici, Pif spune povestea unui băiat din Palermo în timpul zbuciumaţilor ani '70, când mafia nu conducea oraşul, oficial. Filmul începe sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 22:00.

Născut în flăcările iadului acum 60 de ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Hellboy a fost adus pe Pământ de către un nebun malefic, Grigori Rasputin, cu scopul de a dezlănțui forțele răului. ”Hellboy” (”Hellboy: Eroul scăpat din infern”) este duminică, 18 octombrie, de la ora 22:00, la FilmBox.

Cea de-a treia propunere FilmBox este ”Ella Enchanted” (”Ella fermecată”), duminică, 25 octombrie, de la ora 22:00. Ella este sub o vrajă care o face mereu ascultătoare.  Din această cauză, Ella nu poate refuza nicio cerere, și de multe ori ajunge la mâna oamenilor lipsiți de scrupule. Încercând să recapete controlul asupra vieții, Ella pornește în căutarea unui leac. Va avea însă de înfruntat un regat plin de personaje de basme.

La FilmBox Extra, pe 2 octombrie, de la ora 22:00, poți urmări ”Once Upon a Time in Venice” (”Câinele…sau viața”), un film în care un detectiv din Los Angeles este pe urmele unei bande nemiloase care i-a furat câinele.

Doi spălători de bani din New York fac o afacere rapidă cu drogurile. Lucrurile merg prost, deoarece sunt implicați polițiști murdari. Unul dintre ei se alege cu o amnezie în timp ce fug cu drogurile și banii. ”Killerman” este la FilmBox Extra vineri, 16 octombrie, de la 22:00.

Închis pe viaţă într-una din cele mai dure închisori din Israel, Mikky Levy nu a crezut că va mai vedea vreodată lumina zilei. Dar când este eliberat printr-o lege, Mikki se mută la New York în speranţa unui nou început. În timp ce stă la unchiul lui din Brooklyn, realitatea dură a vieţii de fost excroc îşi face apariţia şi intră într-un conflict brutal cu mafia rusească care îl obligă să revină la obiceiurile lui din trecut şi la abilităţile de supravieţuire pe care le-a învăţat în închisoare. Mikki avansează rapid în lumea interlopă, dar tenacitatea lui ar putea fi cauza sfârşitului lui. ”Brooklyn Guns” (”Mai întâi, cucerim Brooklyn-ul”) este vineri, 23 octombrie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra.

O familie este terorizată de nişte forţe demonice după ce se mută într-o casă, unde a avut loc o serie de crime macabre. ”The Amityville Horror” (”Amityville”), cu Ryan Reynolds și Melissa George este vineri, 9 octombrie, de la ora 23:45, la FilmBox Stars.

Viaţa grea a unui dentist este dată peste cap când un gangster faimos se mută alături, şi nevasta lui îl convinge să informeze şeful unei bande notorii de mafioţi despre locaţia gansterului. Bruce Willis, Matthew Perry și Rosanna Arquette joacă în ”The Whole Nine Yards” (”Cât îmi dai ca să te împușc?”), sâmbătă, 17 octombrie, de la 22:00, la FilmBox Stars.

„Frida” este povestea vieţii lui Frida Kahlo (Salma Hayek). Frida duce o viaţă liniştită şi deschisă alături de Diego Rivera (Alfred Molina), cu care cucereşte lumea artei. De la relaţia ei complexă şi de durată cu mentorul şi soţul ei, la relaţia ilicită şi controversată cu Leon Trotsky, până la relaţiile provocatoare şi romantice cu femeile, Frida Kahlo duce o viaţă îndrăzneaţă şi fără compromisuri ca revoluţionar politic, artistic şi sexual. ”Frida” este duminică, 18 octombrie, de la 22:00, FilmBox Stars.

Ne mutăm pe FilmBox Premium unde sâmbătă, 10 octombrie, de la 21:00, putem urmări ”10 Things We Should Do Before We Break Up” (”10 lucruri pe care ar trebui să le facem înainte să ne despărțim”). După ce Abigail, o mamă singură cu doi copii rămâne însărcinată în urma unei aventur i cu Ben, cei doi încearcă să-şi dea o şansă unul celuilalt.

Încercând să scape de datoriile imense de la jocurile de noroc pe care le au faţă de un mafiot notoriu din Anglia, un cuplu zboară spre Los Angeles, unde pun la cale un jaf de bijuterii. ”The Con is On” (”Vin britanicii”) este vineri, 16 octombrie, de la 21:00, la FilmBox Premium.

Iar sâmbătă, 17 octombrie, la FilmBox Premium, de la 21:00, ai un documentar despre Aretha Franklin şi corul Bisericii Baptiste New Bethel din Watts, Los Angeles, în ianuarie 1972. Mick Jagger și Charlie Watts pot fi văzuți în ”Amazing Grace”.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII