JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Vine primăvara la FilmBox: iubire, femei puternice și comedie!

Sărbătorile sunt aproape! La fel... filmele bune!

A doua lună din an începe sub semnul diversității: FilmBox a pregătit filme de excepție, din toate registrele, pentru toate gusturile.

Luna martie ne aduce oficial în primăvară, un anotimp al speranței, bunei dispoziții și iubirii. Este și luna în care celebrăm femeia și universul feminin, cu cele mai complexe și... cinematografice aspecte ale sale.

Sâmbătă, 6 martie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium, Kate Winslet dă tonul poveștilor în care femeile puternice dau naștere unor caractere cinematografice memorabile în filmul „O zi ca oricare alta”. Kate Winslet – Adele, împreună cu fiul ei, iau de pe drum un străin „la ocazie” în mașina lor, dar descoperă că e este rănit și cam... înfricoșător. Poliția îl caută pe evadat - Josh Brolin – și, pe măsură ce îi află povestea, opțiunile lor devin tot mai limitate. Kate Winslet a fost nominalizată la Globul de Aur pentru actriță în rol principal pentru acest film american din 2014. Regizorul Jason Reitman i-a vrut încă de la început pe Winslet și Brolin în rolurile principale, așa că a avut de așteptat pentru Kate Winslet nu mai puțin de un an până a ânceput filmările! Duminică, 7 martie, tot de la ora 21:00 și tot pe FilmBox Premium, Jennifer Lawrence face echipă cu Javier Bardem în „Mama!”, un thriller captivant, din 2017, care are toate ingredientele unui film de excepție: tensiune, intrigi, suspans și evenimente neașteptate. Jennifer Lawrence a trebuit să facă o pauză de un an după ce a turnat acest film, pe care l-a considerat foarte provocator din punct de vedere psihic.

Dacă aveți chef să râdeți cu poftă, Will Ferrell, Mark Wahlberg și Mel Gibson vă vor răsplăti cu prisosință în „Tata, în război cu tata 2”, pe FilmBox Family, duminică, 7 martie, de la ora 22:00. Anul acesta, cu Crăciunul aproape, părinții cânva incompatibili și familiile lor decid să petreacă sărbătorile împreună. Lucrurile vor lua o turnură neașteptată atunci când tatăl lui Dusty Wahlberg), și tatăl lui Brad (Ferrell), decid să își facă apariția!

Duminică, 14 martie, amatorii de SF se pot delecta cu „Transformers: Ultimul cavaler”, pe FilmBox Family de la ora 22:00. O amenințare mortală de pe Pământ reapare, în timp ce Autoboţii și Decepticonii sunt pe urmele unui artefact pierdut, iar Optimus Prime își întâlnește creatorul în spațiu.

FilmBox Arthouse vă propune un film provocator vineri, 19 martie, de la ora 22:00 – Teddy Bears. O comedie cu accente dramatice în care trei cupluri se îndreaptă spre deșert pentru a-și ajuta prietenul să se vindece după moartea mamei sale. Ar face orice pentru el - cu excepția singurului lucru pe care și-l dorește. Care e acesta? Aflați pe FilmBox Arthouse!

Ați vrea să-l vedeți pe Russel Crowe într-un rol total neobișnuit? Pregătiți-vă, atunci, pentru „Istoria adevărată a Bandei Kelly”, difuzat vineri, 26 martie, la ora 22:00 de FilmBox Extra. Plasată în 1870, povestea cinematografică ni-i descrie pe notoriul bandit australian Ned Kelly și banda lui, în timp ce scapă de sub nasul autorităților și-și fac propria lege. Mark Wahlberg, Jessica Lange și John Goodman sunt starurile unui film de acțiune din 2014, „Jucătorul”, pe care îl puteți vedea pe FilmBox Premium miercuri, 31 martie, de la ora 21:00. Profesorul de literatură Jim Bennett (Wahlberg), amator de jocuri de noroc, e obligat să împrumte bani de la mama sa şi de la un cămătar. Dar situaţia lui devine mult mai complicată când intră într-o relaţie cu o studentă de-a lui.

Să înceapă primăvara și să ne delectăm cu filme bune!

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII