JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Un noiembrie cu filme de excepție la FilmBox!

Un noiembrie cu filme de excepție la FilmBox!

Halloweenul a trecut, dar să nu ratăm, totuși, o comedie „clasică” – una care ne distrează mereu: Scary Movie! O să râdeți o… groază la această Comedie de groază, alături de nume celebre din galeria starurilor de la Hollywood: Anna Farris, Carmen Electra, Shannon Elizabeth. Pe 6 noiembrie, la 00.45, pe FilmBox Plus, intrați în weekend cu o doză sănătoasă de comedie, la miezul nopții!

Apoi, vine rândul lui Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams și Bill Murray să ne farmece într-un film plin de acțiune, romantism și răsturnări de situație: „Aloha”! Povestea unui soldat de elită care se întoarce la locul celor mai mari triumfuri ale carierei sale și se reîntâlnește cu o dragoste de demult, în timp ce se îndrăgostește în mod neașteptat de ofițerul Forțelor Aeriene desemnat să-l supravegheze. Complicat, nu? Sâmbătă, 7 noiembrie, pe FilmBox Premium, la ora 21.00!  Thomas Mathews, un jurnalist de investigație a cărui lume este întoarsă cu susul în jos atunci când fiul său dispare, este trimis în Brazilia pentru a investiga de aproape confruntările de acolo. Actorii Isaiah Washington, Ronnie Gene Blevins, Murilo Rosa sunt cap de afiș al acestui film de familie, regizat de Gerson Sanginitto, un ambițios și apreciat regizor brazilian. „Aria Q”, un film misterios, duminică 8 noiembrie, la ora 22.00, pe FilmBox Family!

Tot duminică, e înfruntarea „durilor”, în frunte cu Harvey Keitel, Ray Liotta, Robert De Niro și Sylvester Stallone, care se întâlnesc într-un film de acțiune exploziv: „Orașul polițiștilor”. Un film care zdruncină încrederea americanilor – numai a lor? -în forțele de poliție. Stallone este șerif într-un mic oraș din New Jersey. În ultima vreme, au tot existat zvonuri privind corupția polițiștilor, dar el are o încredere oarbă în ei. Bine, până la un moment dat… Merită să urmăriți acest film excepțional, cu legende de la Hollywood, pe FilmBox, duminică, 8 noiembrie, la ora 22.00!

Luni, 9 noiembrie, vă propunem o călătorie în timp. O călătorie ca nicio alta, pentru că veți pleca alături de o echipă de mercenari plătiți cu o sumă fabuloasă de bani pentru a elimina câțiva civili aparent inocenți. Totuși, cel puțin una dintre „ținte” ar putea ajuta, în viitor, o civilizație extraterestră în încercarea de a duce rasa umană la extincție. Urmăriți SF-ul „Trigger”, la FilmBox Premium, de la ora 21.00 pe 9 noiembrie!

FilmBox Extra v-a pregătit un film unic, realizat după o poveste adevărată: cea a atletului Eric Liddell, interpretat magistral de Joseph Fiennes.  „Pe aripile vulturilor” este un film fascinant ce conține tot ce v-aţi dorit vreodată să ştiţi despre Liddell - renumit pentru că a refuzat să participe la o cursă olimpică. De ce? Veți vedea pe 13 noiembrie, de la 22.00, pe FilmBox Extra!

Un alt film de excepție, jucat strălucit de Matt Damon, Gwyneth Paltrow și Jude Law: „Talentatul domn Ripley”. Filmul a fost nominalizat la 5 premii Oscar și a obținut alte 10 premii de renume din industria cinematografică. O capodoperă la care ne-am putea uita la nesfârșit... Haideți sâmbătă, 14 noiembrie, la ora 22.00, pe FilmBox Plus! Duminică, de la ora 22.00, puteți urmări pe FilmBox Family „Atlantis doborât”. Anul 2025: programul spațial a fost privatizat, iar naveta spațială Atlantis a fost îndrumată spre a fi un taxi între stațiile spațiale. Echipajul ei se află într-o misiune de rutină, punând la cale experimente – însă ceea ce nu știu membrii săi este că... ei înșiși sunt experimentul.  Un SF perfect pentru duminică seara! Un producător, un regizor și un star de cinema în „Pasiune periculoasă”. Rețeta ideală pentru un film de excepție, nu? Vedeți dacă le „iese” planul actorilor Tony Schiena, Vinnie Jones, Lisa McAllister duminică, 15 noiembrie, de la 21.00, pe FilmBox Premium!

Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 21.00, pe Filmbox Premium, vă propunem „Prințul și eu: Nunta Regală”, o continuare a comediei romantice din 2003. Lucrurile devin și mai complicate decât în primul film al seriei, dar jocul actorilor și scenariul fac din această încurcătură o comedie excelentă! Tot sâmbătă, 21 noiembrie, puteți urmări pe FilmBox Extra povestea lui Leonie Gilmour, un scriitor american în vogă la începutul secolului trecut, care se îndrăgostește de o poetă japoneză. Din dragostea lor avea să se nască Isamu Noguchi, un faimos arhitect și sculptor american. Așadar, „Leonie”, pe FilmBox Extra, 21 noiembrie, de la ora 20.20, în regia lui Hisako Matsui.

Și a venit timpul pentru marea premieră pe FilmBox Premium! ”The Revenant: Legenda lui Hugh Glass” – poate ar fi suficient să spunem că este filmul care i-a adus, în sfârșit, un premiu Oscar lui Leonardo DiCaprio. O dramă viscerală – la propriu! – duminică, 22 noiembrie, la ora 21.00, pe FilmBox Premium! De neratat!

Tot duminică, dacă The Revenant e prea „greu”, de la ora 22.00, FilmBox Family vă propune un film romantic, cu o poveste pe care au trăit-o mulți dintre noi. Iubire, pasiune, îndoieli: „Înainte să zici DA”.

Pregătiți de mister? FilmBox Plus vă propune thrillerul „Dead Awake. Dylan lucrează la o casă funerară și își înscenează propria înmormântare, doar ca să vadă cine vine. Acesta e momentul în care totul se schimbă. Cum, aflați pe 27 noiembrie, de la ora 22.40, pe FilmBox Plus! Tot pe 27 noiembrie, FilmBox Premium vă propune „Black Cop”, un film lăudat de critici pentru felul în care abordează relația dintre polițiști și comunitățile pe care aceștia trebuie să le apere. De ce a fost nominalizat acest film la nenumărate festivaluri și a primit multe premii? Aflați de la ora 21.00, pe FilmBox Premium!

De când nu l-ați mai văzut pe Richard Gere într-un rol magistral? Sâmbătă, 28 noiembrie, pe FilmBox Extra, îl interpretează pe George, un personaj cu probleme psihice care colindă prin oraș căutând adăpost și hrană, în „Vremuri demult uitate”. Dar asta nu e tot. Descoperiți acest film premiat care te pune pe gânduri, la ora 21.00, pe FilmBox Extra. George Mihăiță, Răzvan Vasilescu, Constantin Chiriac joacă minunat în „Undeva la Palilula”, un film de cinci stele regizat de Silviu Purcărete. Serafim, proaspăt absolvent al Școlii de Medicină, care primește repartiție pe termen scurt la spitalul din Palilula, un orășel fantomă, pierdut în mijlocul Câmpiei Române. Care este destinul lui Serafim puteți afla tot sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 21.00, pe FilmBox Premium!

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII