JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Un septembrie de vis cu FilmBox

Un septembrie de vis cu FilmBox

Prima lună de toamnă o petrecem, fără îndoială, cu FilmBox. Filmele propuse pentru septembrie sunt de neratat.

În comedia ”Daddy Day Care” (”Grădinița lui Tăticu'”), doi taţi își pierd job-ul de dezvoltare de produse de la o mare companie alimentară şi sunt nevoiți să-şi scoată fiii din exclusivista Academie Chapman şi să devină taţi casnici. Fără posibilităţi de angajare la orizont, cei doi tătici îşi deschid propria lor unitate de îngrijire de zi, „Grădiniţa lu' Tăticu'”, şi folosesc unele metode destul de neconvenţionale şi amuzante de îngrijire a copiilor. Pe măsură ce Grădiniţa lu' Tăticu' începe să prindă, aceştia intră într-o rivalitate extrem de comică cu directorul dur al Academiei Chapman... care i-a scos din breaslă pe toţi concurenţii anteriori. ”Daddy Day Care” (”Grădinița lui Tăticu'”) este duminică, 6 septembrie, de la ora 22:00, la FilmBox.

După nunta în Hawaii, un cuplu ideal, Lindsay și Trevor, pornesc într-o călătorie cu vaporul – o lună de miere de vis care a început ca în basme. Totuși, după câteva zile, Lindsay și Trevor dispar fără urmă. La bordul  vaporului se dă alarma. După un scurt timp, Lindsay este găsită plină de sânge și grav rănită și nu își amintește nimic din ceea ce s-a întâmplat cu o noapte înainte. Căpitanul vaporului o roagă pe Gwen Merced, o membră FBI care își petrece vacanța pe vapor, să înceapă investigația. Foarte rapid, ea își dă seama că dispariția lui Trevor nu este una întâmplătoare. ”Deadly Honeymoon” (”O lună de miere de coșmar”) este duminică, 13 septembrie, de la 22:00, la FilmBox.

Ultima propunere FilmBox este ”2B Perfectly Honest” (”Cu toată sinceritatea”), programată duminică, 27 septembrie, de la 22:00. Un film în care partenerii de afaceri Frank şi Josh dau faliment după ce afacerea lor start-up de pe internet se duce de râpă înainte de a ajunge online.

Ne mutăm pe FilmBox Extra unde un tată divorţat şi  fratele său ieşit din închisoare recurg la o manevră disperată pentru a salva ferma familiei lor din vestul Texasului. ”Hell or High Water” (”Cu orice preț”) este vineri, 11 septembrie, de la 22:00.

2002: Ray Kasten (Chiwetel Ejiofor) și Jess Cobb (Julia Roberts) sunt doi anchetatori într-o unitate de poliție privată condusă de DA. Când primesc un pont anonim despre o fată violată și ucisă, se grăbesc să ajungă la fața locului. Ray își dă seama că este fiica lui Jess și echipa se destramă din cauza durerii. În 2015, Ray revine după 13 ani la Los Angeles pentru  că a găsit o pistă și convinge DA să redeschidă cazul. Ei găsesc indicii și piste necunoscute, iar secretele din trecut ies la iveală în timp ce încep să descopere adevărul real și înfiorător. Între timp, Jess care este nemulțumită de lege, se hotărește să preia controlul și să dea de urma criminalului, indiferent de distanța pe care trebuie să o parcurgă. ”The Secret in Their Eyes” (”Secretul”) este vineri, 18 septembrie, de la 22:00, la FilmBox Extra.

Un prizonier recent eliberat este obligat de liderii bandei lui să orchestreze o infracţiune de proporţii cu o bandă rivală brutală pe străzile Californiei de Sud. ”Shot Caller” (”Executantul”) este vineri, 25 septembrie,  de la 22:00, la FilmBox Extra.

Trecem pe FilmBox Stars unde Alex Rose şi Nancy Kendricks, un tânăr cuplu, cred că şi-au găsit casa perfectă pentru a-şi întemeia o familie. Există o singură problemă. O chiriaşă în vârstă stă la etaj şi nu vrea să se mute. Alex şi Nancy încearcă cu disperare să o convingă să plece, dar aceasta refuză. Curând, casa visurilor lor devine casa coşmarurilor lor. ”Duplex” este sâmbătă, 5 septembrie, de la 22:00.

Violet este o adolescentă timidă care trăieşte pe Insula Wight şi care visează la viaţa de vedetă pop, ca la o scăpare din orăşelului ei şi din viaţa familiei ei destrămate. Cu ajutorul unui mentor neaşteptat, Violet intră într-o competiţie internaţională de cântat care îi va pune integritatea, talentul şi ambiţia la încercare. ”Teen Spirit” (”Spirit de adolescent”) este sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 22:00, la FilmBox Stars.

Și tot la FilmBox Stars, sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 22:00, este ”The Charlemagne Code” (”Comoara nibelungilor”). Eik Meiers a renunţat la vânătoarea de comori de când soţia sa, Maria, a murit alunecând de pe o stâncă. De atunci, Ike a renunţat la arheologie şi s-a ocupat în special de creşterea fiicei lor Krimhild, zisă şi Krimi. Dar după opt ani de la tragicul accident, trecutul său îl urmăreşte când cineva pare să fi preluat vânătoarea după Tezaurul Nibelungilor, o comoară mitică despre care se crede că a fost descoperită de Charlemagne în urmă cu 1200 de ani. Când casa lui Ike este jefuită şi fiica lui descoperă că mama ei nu a murit într-un accident de maşină, Ike se hotărăşte să reia căutarea.

O cântăreaţă de operă de renume mondial este luată drept ostatică atunci când este invitată să cânte pentru un industriaş bogat din America de Sud. ”Bel Canto” este duminică, 6 septembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Continuăm cu o comedie - ”Plus One” (”Plus unu”), duminică, 13 septembrie, ora 21:00, la FilmBox Premium. Pentru a supravieţui unei veri pline de nunţi, Ben şi Alice, nişte vechi prieteni singuri, se hotăresc să-şi fie parteneri la toate nunţile la care au fost invitaţi.

Un tată îşi duce fiul să vadă mai multe colegii de pe Coasta de Est, unde se întâlneşte cu un vechi prieten care îl face să se simtă inferior pentru toate alegerile pe care le-a făcut în viaţă. ”Brad's Status” (”Statutul lui Brad”), un film amuzant, dar totodată emoționant, este duminică, 20 septembrie, de la 21:00, la FilmBox Premium.

Ultimele recomandări vin de la FilmBox Family. O poveste amuzantă a unui băiat, a unei fetițe și a unui pelican care trăiesc într-o lume în care granița dintre real și imaginar nu este întotdeauna limpede. Într-o zi, pe o plajă din Finlanda apare un pelican care este atât de fascinat de oameni încât hotărăște să trăiască la fel ca ei. Pelicanul își schimbă înfățișarea și începe să lucreze la Operă unde face cunoștință cu doi copii și se împrietenește cu ei. Totuși, după scurt timp, pelicanul este demascat și dus la grădina zoologică. Atunci copiii hotărăsc să-l ajute să evadeze.  ”Pelikaanimies” (”Omul pelican”) este marți, 1 septembrie, de la ora 20:35.

Diana, care este profesoară de balet, se întoarce acasă după ce se dovedește că tatăl său este bolnav de demență. Odată ajunsă acolo, femeia află că locuința familiei va fi probabil vândută. În momentul de față Diana este convinsă că viața ei s-a destrămat, iar singura sa mângâiere este calul nărăvaș al mamei sale. Diana începe să-l dreseze pe animal pentru a câștiga cel mai mare concurs de dresaj ceea ce i-ar permite să  salveze casa părintească. ”Dark Horse” (”Murgul”) este vineri, 18 septembrie, de la ora 17:00, la FilmBox Family.

Gena este o femeie obișnuită care se împarte între dorința ca prietenul ei să se căsătorească cu ea și să formeze o familie și sosirea neașteptată a unui prieten vechi care dorește să o ia de la capăt de unde au rămas. Pentru a complica și mai mult lucrurile, ea ar putea fi gravidă. ”Babyfever” este duminică, 27 septembrie, de la 22:00, la FilmBox Family.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII