JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Luna februarie pe canalele FilmBox: un maraton al diversității!

Sărbătorile sunt aproape! La fel... filmele bune!

A doua lună din an începe sub semnul diversității: FilmBox a pregătit filme de excepție, din toate registrele, pentru toate gusturile.

Miercuri, 3 februarie, la ora 22.00, FilmBox Stars prezintă Greu de crezut - povestea de neconceput a două femei îndrăgostite, dornice să aibă proprii lor copii. Ele se supun unui proces științific experimental care creează spermatozoizi din celulele lor stem. Plin de umor și de schimbări neașteptate de situație, drumul lor le arată că viața este un dar și că toate familiile sunt cam... nebune! Pe 5 Februarie, vineri seara la ora 21:00, Emily Blunt este eroina principală într-un thriller de excepție, difuzat de FilmBox Premium: Fără zgomot! Într-o lume post-apocaliptică, o familie este forţată să trăiască în linişte şi să se ascundă de nişte monştri cu auz ultra sensibil. Cum vor reuși asta, vedeți vineri seara!

Tot pe FilmBox Premium, dar sâmbătă, 6 februarie, de la ora 21:00, puteți urmări o comedie de zile mari, inspirată din viața fiecăruia dintre noi: Un socru de coșmar, cu Robert De Niro și Ben Stiller. Asistentul medical Greg Focker (Stiller) se întâlneşte cu părinţii prietenei lui înainte s-o ceară în căsătorie, dar tatăl ei suspicios (De Niro) este cel mai mare coşmar al fiecărei întâlniri de familie.

În regia Ancăi Miruna Lăzărescu, FilmBox ArtHouse vă aduce pe micile ecrane filmul La drum cu tata, o impresionantă poveste plasată în 1968, când o familie româno-germană din Arad începe o călătorie în Republica Democrată Germană, unde fiul mai mare, Mihai, speră că o intervenție chirurgicală pentru tatăl său bolnav va restabili armonia familiei. Puteți urmări această poveste sâmbătă, 6 februarie, de la ora 22:00.

Duminică, 14 februarie, de la ora 22:00, FilmBox vă dă prilejul unei întâlniri cinematografice cu Frida Kahlo, una dintre cele mai emblematice – și controvesate! – figuri din arta secolului al XX-lea. Salma Hayek o interpretează genial pe Frida, care duce o viaţă liniştită şi deschisă alături de Diego Rivera (Alfred Molina), cu care cucereşte lumea artei. De la relaţia ei complexă şi de durată cu mentorul şi soţul ei, la relaţia ascunsă şi controversată cu Lev Trotsky, până la relaţiile provocatoare şi romantice cu femeile, Frida Kahlo duce o viaţă îndrăzneaţă şi fără compromisuri, ca o revoluţionară din punct de vedere politic, artistic şi sexual. Nu ratați acest film de excepție!

Corpuri atletice, sexy, de invidiat, dar și probleme pe măsură! Echipa salvamarilor din Baywatch este gata să vă povestească noile aventuri într-un film de acțiune care vă va face să vă gândiți la mare, vacanțe și relaxare! Dwayne Johnson, Zac Efron și Alexandra Daddario sunt capete de afiș al filmului, care va fi difuzat de FilmBox Premium sâmbătă, 20 februarie, de la ora 21:00!

Dacă aveți chef să râdeți copios, treceți pe FilmBox Stars, tot sâmbătă, dar de la ora 20:30, când Ben Stiller și Drew Barrymore vă invită în... Duplex!   Alex Rose şi Nancy Kendricks, un tânăr cuplu, cred că şi-au găsit casa perfectă pentru a-şi întemeia o familie. Există o singură problemă. O chiriaşă în vârstă stă la etaj şi nu vrea să se mute. Alex şi Nancy încearcă cu disperare să o convinge să plece, dar refuză. Curând, casa visurilor lor devine o casă de... coşmar.

Să intrăm în primăvară cu bine și cu filme bune!

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII