JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Un aprilie cinematografic de poveste, cu FilmBox!

Un aprilie cinematografic de poveste, cu FilmBox!

Începem călătoria cinematografică pe FilmBox, unde avem sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 22:00, filmul „Bulletproof”, care urmărește povestea a 2 polițiști, Bishop și Pike, care prind cei mai periculoși criminali din zona East End a Londrei. La prima vedere, Bishop și Pike au multe în comun, fiind de treabă, deștepți și duri. Ei împart o relație profund frățească - și sunt mereu acolo unul pentru celălalt. Însă, ei provin din medii total diferite iar motivațiile lor și raportarea emotivă ale fiecăruia diferă: Pike aspiră la o familie, este fiul unui ofițer de poliție respectat și își dorește să o ia pe urmele tatălui său, dar nu să stea în umbra lui. Bishop a crescut prin orfelinate sau pe străzi, și nu și-a cunoscut tatăl niciodată. În ciuda diferențelor dintre ei, Bishop și Pike sunt uniți de același cod moral și lucrează nemaipomenit împreună chiar și când sunt gata să explodeze.

 

Continuăm cu un... „Scandal în redacție”, tot pe FilmBox, luni, 5 aprilie, de la ora 0:05. Filmul este o poveste de dragoste care se desfășoară în lumea frapantă, senzațională a tabloidelor britanice. '' În spatele fiecărei imagini există o poveste ... '' Amplasat într-o lume alimentată de cocaină și cafeină a ziarelor tabloide, unde prostiile politice fac titluri senzaționale.

Ieșim puțin din spectrul britanic, pentru „Fata dispărută” – un thriller de zile mari cu Ben Afleck și Rosamund Pike. Afleck este un scriitor din New York care se întoarce în oraşul său din Missouri împreună cu soţia sa bogată şi e acuzat că a ucis-o, după ce aceasta dispare într-un mod misterios. Ce se întâmplă, aflați vineri, 9 aprilie, pe FilmBox Extra, de la ora 22:00.

Dacă aveți chef de o comedie nebună, tot vineri, 9 aprilie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium, puteți urmări filmul „Mă simt frumoasă”.  O femeie cu mai multe complexe de inferioritate se schimbă brusc, considerându-se cea mai frumoasă şi cea mai capabilă femeie de pe planetă. Noua ei încredere de sine o ajută să trăiască fără nicio frică, însă ce se întâmplă când îşi dă seama că înfăţişarea ei nu s-a schimbat niciodată!

Sâmbătă, 10 aprilie, un regal cinematografic cu Barbra Streisand și Seth Rogen, în filmul „Călătorie cu mama”, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium. Inventatorul Andy Brewster – Rogen - e pe cale să pornească în călătoria vieţii lui, însă o oprire pe fugă la casa mamei sale – Streisand – se transformă într-o călătorie neaşteptată alături de ea. Un film minunat, nu trebuie ratat!

FilmBox Family vă aduce un film special, romantic și cald, ca primăvara pe care o trăim: "10 lucruri pe care ar trebui să le facem înainte să ne despărţim", duminică, 18 aprilie, de la ora 22:00. După ce Abigail, o mamă singură cu doi copii rămâne însărcinată în urma unei aventuri cu Ben, cei doi încearcă să-şi dea o şansă unul celuilalt.

FilmBox Stars are și el un film de excepție, o comedie cu Jane Fonda într-un rol de zile mari: Bunica-i șefa!, duminică, 25 aprilie, de la ora 22:00. Rachel merge să-şi petreacă vara cu bunica ei Georgia, lăsând acasă câteva probleme nerezolvate. Mama ei alcoolică nu stă nici măcar o noapte şi se întoarce imediat în California ca să fie alături de soţul ei. Rachel, fiind o fată frumoasă, face furori în plictisitoarea ţară mormonă. Apoi îşi dezvăluie unul din cele mai mari secrete unuia dintre noii ei prieteni, şi mama ei se grăbeşte să vină înapoi pentru a afla dacă este adevărat. În mijlocul acestei crize, cele trei femei devin mai apropiate ca niciodată şi încep să se înţeleagă mai mult una pe cealaltă.

Filme unul și unul – nu le ratați! Alegeți canalele FilmBox!

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII