JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Sărbătorile sunt aproape! La fel... filmele bune!

Sărbătorile sunt aproape! La fel... filmele bune!

Am intrat deja în decembrie și se pare că așteptăm Sărbătorile din 2020 mai mult ca oricând, cu speranță și bucurie. Un motiv în plus de bucurie sunt filmele pe care le-am pregătit pentru canalele FilmBox în decembrie, anul acesta!

Duminică, 6 decembrie, Olga Kurylenko și Vincent Cassel joacă în „Împăratul Parisului” – un film de aventuri plasat în Franța lui Napoleon. François Vidocq, interpretat de Cassel, singurul om care a scăpat vreodată din cea mai mare colonie penală din ţară, devine o legendă a Parisului. Urmăriți aventurile lui pe FilmBox Premium, de la ora 21:00! Tot duminică, de la ora 18:05, puteți vedea o comedie savuroasă, pentru toată familia, pe FilmBox Family: ”Copiii spioni: tot timpul din lume”, cu Jessica Alba în rolul principal. Marissa Wilson, o femeie care încearcă să se adapteze la viaţa din afara acţiunilor de spionaj, alături de familia ei care nu ştie nimic despre fosta ei profesie. Se înţelege de la sine că Jessica descoperă că viaţa în jurul casei poate avea mai multe provocări decât cele mai dificile misiuni de spionaj ale sale!

Un soldat (Dennis Hopper) se întoarce din Vietnam cu o misiune specială, cu trenul către California, însoţind trupul prietenului său pentru a fi înmormântat. În timpul călătoriei el se îndrăgosteşte de o studentă. Dar relaţia lor este afectată de amintirile din război. Ce se va întâmpla, puteți afla în Trenul amintirilor, vineri, 11 decembrie, pe FilmBox Extra, de la ora 23:25! Daniel Bruhl, Kate Beckinsale și Valerio Mastandrea sunt în rolurile principale ale unui film-documentar programat duminică, 13 decembrie, pe FilmBox Premium, de la ora 21:00: „Chip de înger”. Un jurnalist care e și producător de documentare urmărește povestea unei crime, dar și pe principalul suspect.

Pe FilmBox Extra, pe 18 decembrie, puteți urmări comedia romantică „Cum să faci ca s-o desfaci?”, de la ora 22:00. Filmul o are pe Reese Whiterspoon în rolul principal, o mamă singură, a cărei viață ia o întorsătură ciudată după ce le permite unor tineri să se mute în aceeași casă cu ea. Iar casa în care s-a filmat este o superbă vilă care a fost a celebrei Cindy Crawford!

Cum am putea să ratăm un film în care joacă Bruce Willis, Matthew Perry și Rosanna Arquette? Chiar în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, FilmBox Stars a programat această comedie plină de acțiune, la ora 23:30. „Cât îmi dai ca să te împușc?” este despre viaţa „grea” a unui dentist dată peste cap când un gangster faimos se mută alături, iar nevasta lui îl convinge să informeze şeful unei bande notorii de mafioţi despre locul în care se află gangsterul. Dar lucrurile nu se termină așa...

Pentru seara de Crăciun, FilmBox Premium v-a pregătit ceva cu totul și cu totul special: în premieră absolută, filmul co-produs de SPI International „Iubită pentru tata”, cu Jeremy Piven în rolul principal! Filmul este despre relația lui David cu fiica sa, Jules, în vârstă de 16 ani. El se luptă să o înțeleagă, ea refuză să comunice cu el. El vrea să fie implicat în viața ei, ea își dorește propriul spațiu.Cu toate acestea, într-un aspect important, David și Jules au o legătură profundă: moartea mamei lui Jules și a soției lui David, într-un accident de mașină cu doi ani înainte.Amândoi se luptă să facă față vieții de zi cu zi după pierderea lor: Jules, inspirată de amintirile fericite cu mamei ei, decide să se ocupe ea de viața tatălui ei. Creând profiluri pentru David, fără știrea lui,  pe mai multe platforme de întâlniri online, Jules își propune să-i găsească o prietenă, dar și cineva cu care să poată vorbi ea. Întrebarea este: în căutarea unei noi mame, își va regăsi Jules... vechiul tată? Urmăriți acest film perfect pentru Crăciun pe FilmBox Premium, vineri, 25 decembrie, de la ora 21:00.

Cum am putea încheia un 2020 anost și bizar decât într-un spirit optimist și plin de zâmbete? Comedia de acțiune „Misterul sigiliului dragonului”, cu Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan și Rutger Hauer în rolurile principale, pe FilmBox Extra, joi, 31 decembrie, de la ora 22:00!

Să avem un 2021 fericit și plin de filme bune!

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII