JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Our-first-christmas

Câteva zile au mai rămas până la sărbătorile de iarnă și canalele FilmBox au pregătit pentru abonații săi o colecție frumoasă de filme de Crăciun. Comedii romantice, drame sau pelicule de acțiune se regăsesc cu toate în programele FilmBox, în zilele ce vin.

„Primul nostru Crăciun” („Our first Christmas”) este o producție americană care încearcă să răspundă la o întrebare dificilă: „obiceiurile tradiționale ar trebui să fie întreținute de dragul familiei sau invers?” Ce se poate face când familiile sunt două şi fiecare are propria sa tradiţie de Craciun la care nu vrea să renunţe? Cindy şi Tom Baer-Neil s-au căsătorit cu un an în urmă. Pentru fiecare dintre ei este a doua căsătorie şi ambii sunt recunoscători că, rămaşi văduvi, au putut redescoperi dragostea. Acum se apropie nu numai Crăciunul, ci şi aniversarea nunţii pe care amândoi vor s-o sărbătorească. Totuşi, fiecare dintre ei are copii din prima căsătorie și fiecare are planul său cu privire la Crăciun. Fiica lui Cindy, Tory, doreşte să plece la Boulder să schieze ca întotdeauna cu bunica sa Evie. Copiii lui Tom sunt hotărâţi să petreacă sărbătorile împreună cu bunicul lor Joe. Până la urmă cineva va trebui să cedeze – şi repede! Sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 22:00, pe FilmBox Familiy, aflăm cine va face primul pas.

În ziua de Crăciun, filmele de sărbătoare continuă. De la 10:20, pe FilmBox Premium, ne întâlnim cu Tori Spelling („Beverly Hills, 90210”, „Scary Movie 2”) în comedia „A Carol Christmas”. Pelicula, o producție în regia lui Matthew Irmas, spune povestea regăsirii spiritului Crăciunului de către membrii unui talk show a cărui gazdă este hotărâtă să strice sărbătoarea pentru toți cei din jur. Apoi, mai târziu, de la 16:55, pe FilmBox, vă invităm să vedem împreună „Cadoul de Crăciun” („Christmas gift”). Pelicula este o dramă emoționantă despre trei orfani, Henry, Mike și Ray, care sunt trimiși să petreacă sărbătorile alături de doi tutori temporari, Jack și Cherie. Ei vor reuși să îi învețe pe cei 3 micuți ce înseamnă respectul de sine și îi vor înconjura cu căldură familială. Dar când se vor încheia sărbătorile vor trebui băieții să părăsească noua lor familie? Aflați în ziua de Crăciun, la FilmBox. Și încheiem prima zi de sărbătoare, tot la canalele FilmBox. „Lost Christmas” este povestea lui Ghoose, un băiețel care și-a pierdut părinții cu un an în urmă, și acum el trebuie să petreacă primul Crăciun fără ei, numai în compania unei bunici grav bolnave. Dar va cunoaște un bărbat misterios cu un „dar” special, care promite să aducă din nou zâmbetul pe chipului micuțului Ghoose. „Lost Christmas” va fi difuzat pe FilmBox Familiy, de la ora 21:30.

În cea de-a doua zi de Crăciun, vă invităm pe FilmBox Premium, de la ora 15:00, la „Aventurile lui K-9: o poveste de Crăciun” („K-9 adventures: a Christmas tale”). Pelicula, o producție americană a anului 2013, ni-l aduce în prim-plan pe Luke Perry, într-un film care va fi cu siguranță pe placul copiilor. Ei o vor îndrăgi pe Kassie, care, alături de cel mai bun prieten al său, simpaticul patruped Scoot, organizează o impresionantă strângere de fonduri pentru vacanța mult-visată. Dar apoi, pentru a salva Crăciunul și a proteja banii, cei doi vor trebui să înfrunte o gașcă de escroci al căror plan este să fure banii și să se facă nevăzuți.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII