JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Primăvara se simte cel mai bine, la canalele FilmBox

00-03-1424x423 SPRING

Mel Gibson, Keira Knightley, Ice Cube și un serial lăudat, cu 7 nominalizări la Emmy, sunt cadourile canalelor FilmBox pentru acest început de primăvară.

Edge-of-darkness Roots-1

„Scăpat de sub control” („Edge of darkness”) este o dramă polițistă în care Mel Gibson dă viață unui detectiv care, după ce își pierde fiica, face un scop în viață din a afla cine este criminalul din spatele morții ei. În cele din urmă, el va realiza că totul face parte dintr-un puzzle al corupției și al conspirațiilor mult mai mare decât și-ar fi putut închipui. Cu Mel Gibson ne întâlnim la FilmBox Premium, pe 19 martie, de la ora 21:00. Și tot la FilmBox Premium, începând cu 21 martie, în fiecare marți, de la ora 21:00, urmărim împreună mini-seria „Roots”, un serial în 4 părți care spune povestea tulburătoare a sclavagismului american, prin perspectiva unei familii ce, generație după generație, se luptă să supraviețuiască. Un rating de 98%din partea criticilor rottentomatoes.com și 7 nominalizări la premiile Emmy sunt tot atâtea motive pentru a nu rata această premieră, de la FilmBox Premium.

Last-Night

La FilmBox Extra HD ne întâlnim cu Keira Knightley în drama „Aventură de-o noapte” („Last night”). Frumoasa vedetă de la Hollywood joacă rolul principal într-o poveste care urmărește viața liniștită a unui cuplu căsătorit, cu o existență liniară, aparent fără surprize. Însă, când el pleacă într-o călătorie de afaceri alături de o colegă (Eva Mendes) față de care simte o atracție specială, soția lui rămâne singură acasă, numai pentru a reîntâlni, absolut întâmplător, o iubire din trecut. Va reuși oare căsnicia lor să supraviețuiască, în pofida ispitelor care o amenință? Aflați duminică, 26 martie, de la ora 22:30.

Longshots

Dacă vă plac filmele biografice nu trebuie să ratați recomandarea FilmBox Family pentru duminică, 19 martie, ora 19:40. „Nicio șansă” („The longshots”) este povestea adevărată a Jasminei Plummer care, la vârsta de 11 ani a devenit prima persoană de sex feminin care a jucat în renumitului turneu de fotbal Pop Warner. Din distribuție face parte și Ice Cube în rolul lui Curtis, antrenorul Jasminei.

Love-and-other-trouble

Și tot pe 19 martie, de data aceasta la FilmBox Plus, de la ora 22:00 începe comedia romantică „Înnebunit după Sara” („Love and other troubles”), o peliculă europeană din 2012 în care îl cunoaștem pe Ville. El este un tânăr de 25 de ani care, nu numai că se luptă cu o depresie îngrozitoare, dar, pentru a complica lucrurile și mai mult, se îndrăgostește de aceeași profesoară de dans ca și tatăl lui.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII