JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Last-Enemy-11

Benedict Cumberbatch și Anamaria Marinca deschid luna aprilie, la FilmBox România cu mini-seria „The last enemy” („Ultimul inamic”), al cărei prim-episod va fi difuzat pe 1 aprilie.

Serialul, o coproducție BBC și Castel Film Romania, filmată atât la Londra, cât și în București, spune povestea introvertitului savant Stephen Ezard care, după 4 ani petrecuți în China, se întoarce la Londra, pentru a participa la înmormântarea fratelui său. Ajuns acasă, însă, se simte un străin în propria țară, devenită o adevărată închisoare pentru cetățenii ei, controlându-le fiecare mișcare, de frica terorismului. Suspectând că moartea fratelui său nu a fost doar un accident, Stephen iese din carapacea sa de „savant” și face tot posibilul pentru a afla adevărul.

Misiunea lui devine cu atât mai dificilă, cu cât se îndrăgostește nebunește de Yasim (Anamaria Marinca), văduva fratelui său, iar aceasta dispare apoi, într-un mod misterios, dar legat, se pare, de moartea lui Michael. ”Stephen se transformă pe măsură ce acțiunea se desfășoară. Iar mie mi-a plăcut foarte mult personalitatea lui din ultimele episoade, mai ales că prefer să fiu un super erou în acțiune, decât un tocilar în fața calculatorului. A fost foarte distractiv să învăț să fac cascadorii, ca de exemplu atunci când am zburat prin aer, în timp ce peste tot în jurul meu, explodau diverse lucruri”, a declarat Benedict Cumberbatch.

Nu doar cascadoriile au fost grele pentru Cumberbatch, ci și scenele „fierbinți” dintre el și actrița româncă Anamaria Marinca („Misiune Europa”, „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”): „Scena de sex din „Ultimul inamic” a fost dificilă pentru că a fost destul explicită și a durat destul de mult. Astfel de scene nu sunt nicioadată ușoare și, de fapt, nici nu cred că ar trebui să fie”, a comentat vedeta din „Sherlock”.

Dar mini-seria mai ascunde un secret pe care îl aflăm de la producătorul Gub Neal („Prime Suspect 5”): „Deși este o odisee emoțională despre un om în căutarea adevărului, serialul este mai degrabă o istorisire predictivă, decât una SF”, a declarat Gub, făcând referire la alegerea Londrei ca loc de desfășurare a acțiunii. Marea Britanie are aproximativ 5 milioane de camere de supraveghere, câte una la fiecare 12 locuitori, fiind una dintre cele mai bine monitorizare tări din lume.

Primul episod al mini-seriei „Ultimul inamic” va fi difuzat, pe 1 aprilie, în paralel pe FilmBox Plus, de la ora 22:50, și pe FilmBox, de la ora 22:45, urmând ca apoi serialul să continue, în fiecare sâmbătă, de la aceeași oră, pe FilmBox Plus.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII