JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Seriale de succes, în premieră, și blockbustere cu actori celebri, în aprilie, la canalele FilmBox

Five-e1

 

În luna aprilie, la FilmBox Premium începe un nou serial de succes. „Secretul celor cinci” („The Five”) este o producție britanică a anului 2016, creată de renumitul autor de thrillere, Harlan Coben. Acțiunea spune povestea lui Jesse, un băiat care dispare la vârsta de 5 ani, în timp ce se juca împreună cu fratele său mai mare, Mark, și cei trei prieteni ai săi. 20 de ani mai târziu, ADN-ul lui Jesse apare la locul unei crime îngrozitoare, iar cei 4 prieteni încearcă să afle care este adevărul din spatele dispariției lui Jesse. Este posibil ca băiatul să fie în viață și să fi devenit, între timp, un asasin? Primul episod începe pe 6 aprilie, la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

GhostWriter

Acțiunea continuă pe FilmBox Extra HD cu „Marioneta” („The ghost writer”) - sâmbătă, 09.04, de la ora 21:00. Cu Pierce Brosnan și Ewan McGregor în distribuție, acest thriller regizat de Roman Polanski ne face cunoștință cu un scriitor angajat să așeze pe hârtie memoriile unui fost prim ministru. Dar, pe măsură ce paginile operei sale curg, el dezvăluie secrete care îi vor pune în pericol propria viață.

Last-Enemy-11

Ne mutăm apoi pe FilmBox Plus unde, începând cu luna aprilie, în fiecare sâmbătă, de la ora 22:50, îi vedem pe Benedict Cumberbatch și Anamaria Marinca, în „Ultimul Inamic” („The last enemy”). Mini-seria, o producție româno-britanică de succes, filmată inclusiv la București, îl are în prim-plan pe genialul, dar introvertitul om de știință Stephen Ezard (B. Cumberbatch), care se întoarce la Londra pentru a asista la înmormântarea fratelui său. Când însă Yasim (Anamaria Marinca), femeia de care se îndrăgostise, dispare pe neașteptate, Stephen va face tot posibilul pentru a o salva pe Yasim și a afla adevărul din spatele morții fratelui său.

asterix B1Final

Dacă vă plac simpaticii Asterix și Obelix, aveți ocazia să îi revedeți luna aceasta, la FilmBox Family, în comedia „Asterix și vikingii”. Cei doi primesc o sarcină aproape imposibilă atunci când, în micuțul orășel galez, își face intrarea Goudurix, nepotul șefului, iar Asterix și Obelix trebuie să îl transforme pe acesta din „campionul fricii”, într-un bărbat neînfricat. Pelicula va fi difuzată duminică, 9 aprilie, de la ora 11:00.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII