JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

„Secretul celor cinci” va lua prin surprindere abonații FilmBox Premium

Secretul celor 5

FilmBox Premium anunță premiera seriei „Secretul celor cinci” / „The Five” , serialul thriller semnat de Harlan Coben, declarat „cel mai bine vândut autor de la New York”.

Atunci când ADN-ul unui băiat care dispăruse este găsit la locul unei crimei înfiorătoare, la douăzeci de ani de la dispariția sa misterioasă, viața familiei și a prietenilor este întoarsă cu susul în jos. Fratele lui Jesse și prietenii săi din copilărie Danny, Pru și Slade, au fost ultimii oameni care l-au văzut în viață pe Jesse. Acum, ei trebuie să accepte gândul că băiatul ar putea să fie în viață și chiar să fi devenit un criminal.

Serialul este un thriller original, creat în exclusivitate pentru televiziune de Harlan Coben, autorul ale cărui opere au fost tipărite în peste 70 de milioane exemplare în întreaga lume, în timp ce romanele sale sunt publicate în nu mai puțin de 43 de limbi. Creatorul „The Five” a declarat că serialul va lua prin surprindere publicul de pretutindeni: „Spre deosebire de alte spectacole similare, nu va exista o mare răsturnare de situație la final, în schimb fiecare episod va aduce o surpriză. Episoadele finale, 9 și 10, nu au fost cunoscute nici măcar de protagoniști decât foarte târziu în timpul filmărilor”.

Serialul va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

„Povestea reușește să vă captiveze complet și nu veți avea liniște până nu o să aflați adevărul.” (The Guradian)

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII