JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Cadou de Paști pentru toți clienții Focus Sat: 2 săptămâni de acces liber la canalele din extraopțiunea FilmBox

Five-e1

De Paști, FilmBox și Focus Sat au pregătit o surpriză de proporții: 2 săptămâni de acces liber la filmele și serialele de mare succes din grila canalelor FilmBox în România. Campania, activă între 14 și 30 aprilie, este valabilă pentru toți clienții Focus Sat, inclusiv pentru cei care nu au reîncărcat extraopțiunea FilmBox.

În cele 2 săptămâni de acces gratuit, clienții Focus Sat vor avea ocazia să se întâlnească cu nume mari de la Hollywood, în blockbustere nominalizate la Oscar sau seriale apreciate de critici.

Pe FilmBox Premium, joia, de la ora 21:00, sunt difuzate episoadele serialului polițist „Secretul celor cinci”, semnat de Harlan Coben, „cel mai bine vândut autor de la New York”. Povestea dezleagă misterul dispariției lui Jesse, un băiețel de care nimeni nu mai știa nimic de mai bine de 20 de ani, până când ADN-ul său este descoperit în mod misterios, la locul unei crime. Julianne Moore și Liam Neeson încearcă să își salveze căsnicia în drama „Chloe” (pe FilmBox Premium, marți, 18.04, de la ora 21:00 și duminică, 23 aprilie, de la ora 22:30). Ben Foster, Samantha Morton și Woody Harrelson își dau întâlnire în „Mesagerul” (FilmBox Premium, sâmbătă, 15 aprilie, 23:05), o peliculă cu 2 nominalizări la premiile Oscar, care ne învață cum tragediile războiului pot fi depășite cu ajutorul iubirii. Apoi, la 28 aprilie, de la ora 21:00, FilmBox Premium vă recomandă capodopera britanică „Risen”, bazată pe povestea reală a lui campionului la box Howard Winstone.

Acțiunea continuă, în paralel, și pe FilmBox Extra HD, unde, în fiecare vineri de la ora 22:00, ne întâlnim cu Chris Vance în „Curierul”, serialul în care un fost agent al forțelor speciale își petrece acum viața de partea cealaltă a legii, ducând la bun sfârșit unele dintre cele mai periculoase misiuni. Cu Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore ne întâlnim tot pe FilmBox Extra HD, în prima zi de Paști, de la ora 22:00, în comedia „Don Jon”, pe care criticii o descriu ca fiind „autentică” (Variety) și „îndrăzneață” (USA Today). În filmul polițist „Scăpat de sub control” (FilmBox Extra HD, marți, 18 aprilie, de la ora 23:35), Mel Gibson este un detectiv cu o singură misiune: să afle adevărul din spatele morții fiicei sale. De neratat sunt și întâlnirile cu Keira Knightley și Eva Mendes în drama „Aventură de-o noapte” (miercuri, 19 aprilie, de la 23:40 și vineri, pe FilmBox Extra HD) - o poveste despre cum aventuri nevinovate și o serie de coincidențe pot să zdruncine o căsnicie – și cu Audrey Tautou în comedia romantic „Delicatețe”, o producție europeană despre dragoste, feminitate și destin. Pelicula va fi difuzată pe FilmBox Extra HD, duminică, 23 aprilie, de la ora 23:40.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII