JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Seriale în premieră și blockbustere de Oscar sunt noutățile FilmBox pentru luna mai

Acquitted

În mai, cele mai bune filme și seriale se văd tot la canalele FilmBox. Care sunt premierele lunii și ce vedete vin în vizită luna aceasta, vă spunem toate detaliile în paragrafele care urmează.

La FilmBox Premium, în fiecare marți, de la ora 21:00, urmărim povestea lui Aksel Borgen, un tânăr acuzat pe nedrept pentru uciderea iubitei sale, în „Exonerat” („Acquitted”), cel mai de succes serial dramatic al Norvegiei, producție 2015. Duminică, 21 mai, de la ora 21:00, Emily Blunt și Benicio Del Toro își dau întâlnire în thrillerul „Sicario: Asasinul”, în care un agent FBI este recrutat pentru a pune capăt războiului împotriva drogurilor. O săptămână mai târziu, tot pe FilmBox Premium, de la ora 21:00, Halle Berry intră în pielea Leticiei, o femeie singură care crede că a găsit iubirea alături de Hank (Billy Bob Thornton) în drama romantică premiată la Oscar, „Marea dragoste” („Monster's Ball”).

Pillars-of-the-Earth

„Stâlpii pământului” („Pillars of the Earth”) este recomandarea lunii, de la FilmBox Extra HD. Serialul bazat pe romanul cu același nume al lui Ken Follett, are 3 nominalizări la Globul de Aur și o distribuție celebră din care fac parte Ian McShane și Donald Sutherland. În fiecare sâmbătă, de la ora 21:00, vă invităm să urmăriți fascinanta istorie a Angliei secolului al XII-lea, în „Stâlpii Pământului”. Tot pe FilmBox Extra HD, dacă vă plac serialele polițiste, nu puteți pierde mini-seria bazată pe operele celebrei Nora Roberts. Începem cu „Crimele din Innocence” („Carnal Innocence”), duminică, 7 mai, de la ora 21:00.

Pe FilmBox Family, începând cu 8 mai, în fiecare luni, de la ora 19:00, urmărim peripețiile unor copii curajoși în mini-seria „William”, cu Daniel Roche și Rebecca Front. Pe FilmBox, iubitorii serialelor cu detectivi, au întâlnire cu Benedict Cumberbatch în „Sherlock”, celebrul Holmes alături de dr. Watson dezlegând cele mai complicate mistere în fiecare duminică, de la ora 21:00. „Banda de pe strada Blekinge” („The Left Wing Gang”) este un serial polițist, producție europeană, despre Jorn Moos, un investigator falit, care încearcă să prindă un grup de infractori celebri, acuzați a fi în spatele celor mai renumite jafuri din Danemarca. Primul episod va fi difuzat pe FilmBox, sâmbătă, 6 mai, de la ora 21:00.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII