JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Apák Napja a FilmBoxon

Apák, nagyapák, pótapák – az anyák mellett ők is meghatározó szerepet játszanak életünkben. Június 16-a, Apák Napja alkalmából a FilmBox olyan műsorokat kínál nézőinek, amelyekben a különböző férfi szerepeket mutatja be.

Amit-csak-akarszAmit csak akarsz

FilmBox, Június 13., kedd, 19:20

100 perc, dráma

Juan Diego Botto, José Luis Gómez, Ana Risueño

Felesége váratlan halála után Leo magára marad négyéves kislányával, akinek szüksége van egy anyára, hogy esténként segítsen neki elaludni. Más ilyenkor szerezne egy rendes bébiszittert, ám az apa úgy dönt, hogy hajlandó némi szerepjátékra, csak az a kérdés, hogy meddig játék a játék. Merész kérdéseket szokatlan alaphelyzetben feszegető darab a szülői szeretetről, a nemi identitásról és úgy általában a toleranciáról.

A-termeszet-erejeA természet ereje

FilmBox Premium, Június 12., hétfő, 21:00

85 perc, dráma

Edward Asner, Jason London, Missy Crider

 

A fiatal ügyvédet, Mattet az anyja azzal a feladattal bízza meg, hogy utazzon az erdőbe és akadályozza meg nagyapját abban, hogy átírja mindenét egy helyi indián törzsre. Nagyapa mindenféle komfort nélkül éldegél, és már rég megbékélt a természettel és önmagával. Ez az életmód nem is állhatna messzebb az anyagias világból érkező Matt-től. De mikor megismerkedik a természetért szintén rajongó Gwennel, hamarosan felismeri, hogy az élet sokkal szebb tud lenni, ha a lehető legegyszerűbb, legtisztább oldaláról közelítjük meg azt.

 

Valaki-hoseValaki hőse

FilmBox Premium, Június 23., péntek, 17:50

80 perc, vígjáték

Christopher Gorham, Susan Misner, Arthur J. Nascarella

 

Dennis Sullivan a tehetős fiatal özvegy, Katie Wells könyvelésén dolgozik. A férfi összebarátkozik Katie fiával, Jake-kel, aki odaadó rajongója Man Amerikának, a tévés szuperhősnek. A kisfiú a képzeletbeli figurával tölti ki nem rég elhunyt apja helyét, ezért úgy dönt, meglepi Jake-et azzal, hogy beöltözik Man Amerikának. A férfi épp a jelmezbolt próbálja a kosztümöt, mikor belép egy fegyveres rabló. Dennis akcióba lendül, és pillanatok alatt lefegyverzi a támadót: az esetet rögzítik a bolt kamerái és médiaszenzáció lesz. Az egész város a titokzatos hős segítségét kéri, így Dennisen a sor, hogy eldöntse, felhagy-e a rövidéletű „hősködéssel”, vagy válaszol a hívó szóra.

 

 

 

BalekBalek

FilmBox Extra HD, Június 28., szerda, 22:35

89 perc, vígjáték

Frank Hvam, Casper Christensen, Marcuz Jess Petersen

 

Frank, a gyereklelkű felnőtt nem a felelősségteljes döntésekről híres, így mikor barátnője teherbe esik, a lánynak kétségei támadnak kettőjük jövőjét illetően. Annak érdekében, hogy bebizonyítsa, hogy jó apa válna belőle, Frank „elrabolja” a lány 12 éves unokaöccsét, és csónaktúrára viszi. Velük tart Frank legjobb barátja, Casper is, aki egy ilyen eseményt egyfajta vándororgiaként képzel el nőkkel, drogokkal és alkohollal. Úgy tűnik, Frank ismét „jól” döntött… De innen már csak felfelé vezethet az út, vagy mégse?

 

Wally-visszaterese-walter-gretzky-torteneteWally visszatérése: Walter Gretzky története

FilmBox Family, Június 15., csütörtök, 21:00

85 perc, családi film, dráma

Kristen Holden-Ried, Tom McCamus, Victoria Snow, Tara Spencer-Nairn

 

Tom McCamus és Kristen Holden-Ried a főszereplői ennek a megrendítő filmdrámának, amely Walter Gretzky és jéghoki-bajnok fia, Wayne igaz történetét meséli el. Miközben Walter figyeli fia nemzetközi sztárrá történő felemelkedését, nagyon büszke, mint bármelyik másik szülő. Minden megváltozik azonban, amikor az apa agyvérzést kap, és felébredése után nem emlékszik fia sportteljesítményére, sem pedig a saját szerepére a sikerek elérésében.

 

 

 

AlmodoÁlmodó
FilmBox Plus, Június 21., szerda, 22:25
85 perc, horror, thriller

Gwendolyhn Garver, Kristian Capalik, Cal Thomas

                                          

A hétéves Christy Dawson (Gwendolyn Garver) elveszíti édesapját, de egyre többet álmodik a férfival. Amikor álmai elkezdenek valósággá válni, Christy segítséget kér Kyle Walker-től (Kristian Capalik), de hamarosan elveszti a belé vetett bizalmát. A férfi ugyanis két bűnügyi helyszínen is megjelenik, és ezekre nem tud magyarázatot adni. A rendőrség letartóztatja Kyle-t és börtönbe zárják. A lány egyedül marad és kénytelen képességével egyedül szembenézni. Hamarosan pedig rájön az igazságra…

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII