JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Halle Berry în „Monster's Ball”, este actrița lunii mai, la canalele FilmBox România

Puterea dragostei

Halle Berry a fost declarată una dintre cele mai bine plătite vedete de la Hollywood – câștigând chiar și 14 milioane de dolari pentru un film - și prima actriță de culoare care a primit premiul Oscar, în 2002. Prestația care i-a adus mult râvnitul trofeu a fost rolul Leticiei Musgrove în „Monster's Ball” („Puterea dragostei”), peliculă ce va fi difuzată pe FilmBox Premium, duminică, 28 mai, de la ora 21:00.

Despre Halle Berry s-au scris mult de-a lungul timpului, dar iată câteva lucruri mai puțin știute despre frumoasa actriță:

-    Numele ei vine de la o clădire, magazinul „Halle”, din orașul său natal, Clevland Ohio;
-    A crescut într-un cartier în care era des supusă discriminării, dar acest fapt nu a făcut decât să o motiveze, Halle Berry devenind în liceu membră a „The Honor Society”, șefa promoției sale, regina balului de absolvire și editor al ziarului școlii;
-    În 1989 este diagnosticată cu Diabet de tip 1;
-    Și-a pierdut 80% din auzul în urechea stângă, după o lovitură dată de iubitul său de atunci, Wesley Snipes;
-    Pentru scena în care apare topless, în „Swordfish”, se pare că ar fi primit un bonus de 500.000 de dolari.

Rolul în care o vom vedea și noi, luna aceasta, la FilmBox Premium, în „Monster's Ball”, este unul care i-a adus nu numai Oscarul pentru cea mai bună actriță, ci și multe laude din partea criticilor din toată lumea. „Prestația ei este un triumf al emoției” au fost câteva dintre cuvintele de apreciere la adresa ei, după lansarea filmului.    

Cu toate acestea, rolul Leticiei Musgrove nu a fost unul lipsit de provocări și nici de controverse. Atât Vanessa Williams, cât și Angela Basset au refuzat oferta de a intra în pielea acestui personaj, din cauza unei scene mai fierbinți, între Leticia și Hank (Billy Bob Thornton), care se petrece la sfârșitul filmului.

Nu au existat indicații clare din partea regizorului. Trebuia numai să fim cât se poate de naturali, ceea ce am și făcut. Eu și Bob am convenit că vom fi complet lipsiți de inhibiții și pur și simplu am jucat scena respectivă”, a declarat Halle Berry ulterior, referindu-se la secvența care a aprins imaginația fanilor.

Pelicula „Monster's Ball” („Puterea dragostei”) va fi difuzată pe FilmBox Premium, duminică, 28 mai, de la ora 21:00.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII