JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Blockbustere de la Hollywood, filme românești premiate și seriale captivante dau start verii, la canalale FilmBox

London-Boulevard

Se anunță o vară fierbinte la canalele FilmBox, iar luna iunie aduce blockbustere de la Hollywood, actori români celebri și seriale captivante, care ne vor ține în casă, în fața televizoarelor, departe de canicula de afară.

La FilmBox Premium, în iunie, ne întâlnim cu Collin Farrell și Keira Knightley în „London Boulevard”, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Pelicula, o co-producție SUA-Marea Britanie din 2010, este povestea lui Mitchel, un fost pușcăriaș din sudul Londrei care încearcă să ia viața de la capăt alături de Charlotte, o actriță singuratică. Din păcate însă pentru cei doi, planurile lor nu coincid cu cele ale șefului mafiei londoneze care va face orice să îl întoarcă pe Mitchel în lumea crimelor și a drogurilor.

Nora-Roberts-Tribute

Pe FilmBox Extra HD, luna aceasta, stăm cu ochii pe seriale captivante. Luptele sângeroase pentru tronul Angliei continuă în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00, în „The Pillars of the Earth” („Stâlpii Pământului”), o producție bazată pe opera lui Ken Follett. Iar duminică, de la aceeași oră, tot pe FilmBox Extra HD, mini-seria inspirată din cărțile Norei Roberts ne aduce povești de dragoste emoționate și actori îndrăgiți, precum LeAnn Rimmes în „Northern Lights” („Aurora boreală”) sau Brittany Murphy în „Tribute” („Vise tulburătoare”).

African-Safari

Duminică, 18 iunie, de la ora 21:00, FilmBox ne invită să aflăm mai multe despre viața în Africa în documentarul „Safari African”. Această excursie uimitoare ne arată leii vânând foci pe coasta Namibiei, intrând în apă după elefanți, mergând printre 15 milioane de lilieci în timpul celei mai mari migrații de pe Terra sau escaladând copacii din Tanzania.

englihmans boy1

Tot pe FilmBox, duminică, 11 iunie, de la 21:00, îl cunoaștem pe „Băiatul englezului” („The Englishman's Boy”). Drama este un western despre mare vis american în care tânărul scenarist Harry Vincent ajunge la Hollywood tocmai din prerie. Destinul lui este să creeze un film epic despre Vestul Sălbatic, dar povestea nu e chiar așa de simplă și va scoate la iveală multe părți ascunse din industria cinematografică de la acea vreme, personificată de proprietarul studioului Damon Ira Chance.

Love-Sick

Recomandarea lunii, la canalele FilmBox, este „Love sick” („Legături bolnăvicioase”), o peliculă semnată de Tudor Giurgiu („Despre oameni și melci”), cu Tudor Chirilă, Ioana Barbu și Maria Popistașu. Filmul, care este bazat pe romanul omonim al Ceciliei Ștefănescu, este povestea ieșită din comun a unor tineri care trăiesc sentimente de iubire și intră într-un triunghi amoros neașteptat. Alături de cei trei protagoniști, din distribuție mai fac parte Mircea Diaconu, Tora Vasilescu și Mihaela Rădulescu. „Love sick” va fi difuzat pe 25 iunie, de la ora 22:00, pe FilmBox Plus.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII