JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Să îl cunoaștem mai bine pe Colin Farrell, protagonistul „London Boulevard”

London-Boulevard-0

La canalele FilmBox Romania, luna aceasta, ne întâlnim cu Colin Farrell în „London Boulevard”, o peliculă scrisă și regizată de laureatul Oscar William Monahan („The Departed”). În drama pe care o vedem la FilmBox Premium, luni, 19 iunie, de la ora 22:00, Colin Farrell intră în pielea lui Mitch, un fost pușcăriaș care încearcă să ia viața de la capăt alături de singuratica Charlotte (Keira Knightley).

Actorul de origine irlandeză a luat lumea de la Hollywood prin surprindere în anul 2000, cu prestația sa din „Tigerland”. Apoi, ascensiunea lui a continuat cu fiecare nou film în care a jucat: „Miami Vice”, „Minority Report”, „In Bruges”, „Seven Psychopats”, „The Lobster” și „Fantastic Beasts and Where to Find Them” fiind numai câteva dintre titluri.

Cu toate acestea, deși este mereu în atenția presei, cu siguranță puțini dintre noi știu că, înainte de a debuta în cinematografie, Colin și-a dorit să facă parte din celebra formație Boyzone. Chiar a mers la audiții, dar nu a fost acceptat. Iar un moment și mai dificil din viața lui a fost atunci când, la 18 ani, a fost suspectat de poliție într-un caz de crimă, pe motiv că portretul-robot al vinovatului semăna foarte bine cu Colin. Din fericire, totul s-a dovedit numai o greșeală, altfel nu am fi avut ocazia să ne întâlnim cu frumosul actor în „London Boulevard”, recomandarea lunii, la canalele FilmBox Romania.

Despre această peliculă Colin Farrell a vorbit pe larg într-un interviu acordat siteului indielondon.co.uk în care a mărturisit că „Filmând pentru London Boulevard, partea cea mai frumoasă a fost să îl cunosc pe William Monahan, dar și ocazia de a juca alături de Keira Knightely și Ray Winestone a fost o experiență fantastică. Cu Keira sper să mai am ocazia de a mai colabora, iar în ceea ce îl privește pe Ray, cred că este cel mai dur actor cu care am lucrat. Asta se datorează și faptului că a fost boxer înainte”, a declarat glumind Colin.

Nu ratați deci întâlnirea cu Colin Farrell în „London Boulevard”. Pelicula va fi difuzată pe FilmBox Premium, luni, 19 iunie, de la ora 22:00.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII