JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Seriale în premieră, actori celebri și filme premiate, pline de suspans, vara aceasta, la canalele FilmBox

Appropriate-adult-11

 

În iulie și august, surprizele continuă la canale FilmBox. De la seriale în premieră, la blockbustere cu actori celebri și producții europene de succes, iubitorii de filme bune au o listă lungă din care să aleagă.

Cu Emily Watson și Dominic West, thrillerul psihologic în două părți, „În prezența unui adult” („Appropriate Adult”), va fi difuzat în luna iulie (8 și 15 iulie, de la ora 21:00), la FilmBox Premium. Acțiunea este bazată pe povestea reală a relației neobișnuite dintre criminalul în serie Fred West și Janet Leach, interpretată de Emily Watson. Tot pe FilmBox Premium, miercuri, 19 iulie, de la ora 21:00, ne întâlnim cu Joaquin Pheonix, în drama romantică „Iubire la New York” („Two Lovers”), în care Leonard, un tânăr debusolat ce trăiește alături de părinții lui după ce logodnica l-a părăsit, are de ales între două femei care promit a fi șansa sa la o viață normală.

Five-e1

Pe FilmBox Extra HD, în iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00, încercăm să aflăm împreună care este „Secretul celor cinci” („The five”) și, din 7 iulie, în fiecare vineri de la 21:00, urmărim povestea adevărată a unei familii marcate de tragediile războiului, în serialul belgian „Pe câmpurile Flandrei” („In Flanders Fields”). Apoi, din 6 august, în fiecare duminică, de la ora 21, vedem în premieră serialul bazat pe o poveste reală „Fratele vitreg” („The Half Brother”). Producție europeană lăudată, seria ne oferă șansa de a ne reîntâlni cu Nicloai Cleve Broch („Exonerat”), care de data aceasta face parte dintr-o familie ce încearcă să își regăsească echilibrul și, odată cu el, și identitatea, adaptându-se la realitatea dură ce a urmat Celui de-al Doilea Război Mondial.

Call-the-midwife-2

Tot o producție europeană de succes, „Cheamă moașa” („Call the Midwife”) începe pe FilmBox Family, în luna iulie. În fiecare vineri, de la ora 22:30, seria, bazată pe memoriile lui Jennifer Worth, urmărește povestea moașei Jenny Lee (Jessica Raine) care ajută femeile din Londra să treacă prin chinurile nașterii și să facă față travaliului în condiții dificile. Tot în iulie, și tot pe FilmBox Family le cunoaștem și pe „Fetele de la Fermă” („Land Girls”). Această dramă premiată ne poartă într-o călătorie istorică prin ochii tinerelor care își îndeplineau datoria față de Anglia, în Armata pentru Femei, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Primul episod va fi difuzat luni, 3 iulie, de la ora 22:30.

Top-of-the-lake-0

FilmBox Plus, în luna iulie, ne invită la premiera serialului „Top of the Lake”, o serie semnată de laureata Oscar Jane Campion („The Piano”). Avându-i în distribuție pe Elisabeth Moss și Holly Hunter, serialul câștigător al Globului de Aur, este povestea detectivului Robin Griffin (Moss), care întorcându-se în orașul său natal pentru a avea grijă de mama ei, se vede implicată în cazul complicat al tinerei Tui, o adolescentă care tocmai încercase să se sinucidă. Episoadele „Top of the Lake” se văd începând din 29 iulie, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 21:00

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII