JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

MODUS, serialul TV scandinav noir va avea premiera pe canalele FilmBox

Suedezii ne prezintă ceea ce a devenit un hit în Suedia și în UK, însă cu o răsturnare de situație: ucigașul este dezvăluit în prima scenă a serialului

Modus

MODUS este un serial cu opt episoade care prezintă povestea unui psiholog suedez, Inger Johanne Vik, care ajunge să fie implicată în ancheta poliției în căutarea criminalului unei femei preot. Mai târziu, ea află că fiica ei a fost martoră la o altă crimă, iar cele două evenimente au legătură. Serialul se bazează pe cartea scrisă de Anne Holt, scriitoarea norvegiană de romane polițiste, avocată și fost ministru al justiției. Inger Johanne Vik este interpretată de Melinda Kinnaman, fostul copil actor care a jucat rolul Sagăi în filmul lui Lasse Hallstrom din 1985, My Life as a Dog.

Modus a devenit cel mai de succes serial scandinav la TV4 din Suedia în ultimii 25 de ani, cu o audiență de 1,2 milioane.

De ce ne place drama scandinavă? Sam Wolleston de la The Guardian știe răspunsul: „un cer întunecat, auster, acoperit; tic tic tic. Și secrete cumplite ascunse sub modernitatea și liberalismul oamenilor - și modelul nordic”.

Independent a găsit cheia serialelor scandinave. „Modus prezintă, la fel ca mulți dintre predecesorii săi nordici, o eroină curajoasă cu o viață privată disfuncțională, cadre aeriene ale orașului Stockholm iarna și o distribuție familiară de victime – adică oricine are orice de-a face cu biserica sau politica progresistă social-democrată”.

FilmBox este entuziasmat să prezinte telespectatorilor săi primul sezon al acestui serial thriller psihologic de succes și foarte lăudat, însă suntem încântați și de al doilea sezon care o va prezenta pe Samantha Jones (Sex and The City) în calitate de președinte al SUA.

În fiecare marți, de la 21:00,  la FilmBox Premium.

 

 

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII