JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Un thriller fascinant cu o doză de Fifty Shades

Apple-tree-yard

Apple Tree Yard este o adaptare a best-sellerului lui Louise Doughty în care joacă Emily Watson și Ben Chaplin interpretând doi necunoscuți care ajung să aibă o legătură amoroasă pasionantă și impulsivă, ceea ce, în cele din urmă, le va distruge viețile. Spre deosebire de majoritatea dramelor, Apple Tree Yard prezintă adevărata oroare a violenței sexuale, după cum notează The Guardian.

Emily Watson o joacă pe Yvonne, o mamă de 50 de ani cu copii maturi care are o carieră de succes ca expert în genetică, însă o căsnicie îngrozitor de plictisitoare. Soțul ei, Gary (Mark Bonnar), o plictisea și sforăia. Pentru el pasiunea însemna o sărut pe obraz. Un autor al unei recenzii pe Epigram.com a scris că: „Apple Tree Yard […] este o dramă ce portretizează cu acuratețe intensitatea sexualității feminine și marea plăcere a promiscuității”.

În Daily Express, Helen Kelly a lăudat-o pe actrița principală și pe partenerul său, Ben Chaplin, afirmând că: “Emily este absolut fenomenală în rolul unei femei obișnuite pe lângă care treci pe stradă, dar despre care nu știi că își înșală soțul”, adăugând că “chimia dintre ea și Ben este electrizantă”.

Suntem bucuroși să aducem Apple Tree Yard telespectatorilor canalelor FilmBox. Suntem de acord cu Mark Cunliffe că este „cu adevărat ceva nou să vezi o dramă care abordează temele adulterului și violului – și o consecință devastatoare și surprinzătoare – spusă din punctul de vedere al protagonistei, regizată de o femeie regizor, adaptată de o femeie scenarist după un roman scris de o femeie”.

În fiecare joi, de la 21:00 la FilmBox Premium

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII