JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

În septembrie, la canalele FilmBox se numără … premierele

 

Deși vara se încheie, veștile bune de la canalele FilmBox continuă să vină. Iar în septembrie, avem parte de 3 seriale în premieră și actori celebri, în blockbustere care au impresionat criticii.

„Curtea cu meri” („Apple Tree Yard”), o producție britanică a anului 2017, va fi difuzată, începând cu 7 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21:00. Emily Watson, actriță de două ori nominalizată la premiile Oscar, dă viață personajului Yvonne Carmichael, o femeie cu o existență pe cât se poate de banală. Totul se schimbă atunci când Yvonne întâlnește un străin carismatic (Ben Chaplin), iar aventura lor va da peste cap echilibrul atât de prețios, din viața protagonistei. Tot pe FilmBox Premium, dar începând cu 12 septembrie, în fiecare marți, de la ora 21:00, vedem împreună serialul thriller „Nu te teme” („Modus”). Producție europeană a anului 2015, mini-seria este o poveste captivantă care pune întrebări existențiale despre religie, drepturile omului și chiar definiția dragostei.  

Pe 10 septembrie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium, Cate Blanchet, Robert Redford și Dennis Quaid își dau întâlnire în drama biografică „Adevăr” („Truth”). Filmul oferă detalii despre controversatul raport, prezentat în emisiunea „60 de minute”, în 2014, pe postul CBS, care investiga serviciul militar al președintelui atunci în exercițiu, George W. Bush. Urmat de o furtună de critici, raportul a fost motivul pentru care îndrăgitul prezentator TV Dan Rather a fost obligat să renunțe la cariera sa în televizune.

„Einstein”, un alt serial european, producție germană din 2017, începe pe 3 septembrie, la FilmBox Extra HD. Cu Tom Beck în rol principal, aceasta este povestea lui Felix Winterberg, stră-stră-nepotul celebrului Albert Einstein. Recunoscut de toți ca un geniu al fizicii, Felix are însă o boală ereditară și incurabilă, din cauza căreia mai are numai câțiva ani de viață, pe care însă își dorește să îi petreacă implicat în cât mai multe proiecte științifice, care vor revoluționa viitorul.

Pe FilmBox Extra HD, vă invităm, de data aceasta, la un thriller SF, cu Emma Roberts, Dave Franco și Emily Meade. „Adevăr sau provocare” („Nerve”), este o producție lansată în SUA, în 2016, în care o elevă de liceu intră într-un joc online periculos, unde fiecare mișcare începe să fie manipulată de o comunitate anonimă de „observatori”. Pelicula va fi difuzată pe 24 septembrie, de la 22:00.

 

Din Polonia, pe FilmBox, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:10, vine un serial documentar de excepție: „Teoria gustului”( „Theory of taste”). Teo Vafidis, ca turist grec și un bucătar-șef de renume, ne duce într-o călătorie prin cele mai frumoase locuri din Grecia contemporană. Cum se realizează un adevărat frappe, ce face atât de deosebită brânza grecească, dar și cum reușesc ei să păstreze atât de bine vechile tradiții aflăm de la Teo și de la prietenul său, bucătarul local Jorgos, în primul episod al seriei, difuzat pe 2 septembrie.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII