JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

În luna octombrie, la canalele FilmBox România, premierele continuă

Texas-Rising-2

Începând de marți, 9 octombrie, de la ora 21:00, în fiecare săptămână, puteți vedea câte două episoade din mult-îndrăgita producție BBC, „Banda Peaky Blinders”. Serialul, al cărui prim sezon începe la FilmBox Premium, este povestea unei gaști de gangsteri care acționa în Anglia postebelică și era renumită pentru faptul că ascundea lame de ras în interiorul șepcilor lor, pentru a le folosi drept arme,în timpul jafurilor. Cu Cillian Murphy și Sam Neil în distribuție, seria a fost una care a atras atât atenția criticilor de film, cât și a starurilor de la Hollywood, iar vedete precum Julia Roberts, Jason Statham ori Steven Spielberg s-au declarat fanii serialului.

Tot pentru iubitorii de seriale, FilmBox Premium reia seria de succes „Texas Rising”. Serialul western, care povestește luptele pentru independența Texasului și vorbește despre apariția celebrilor polițiști texani, va fi difuzat în fiecare joi, de la 21:00. Din distribuție fac parte nume mari precum Bill Paxton („Aliens”, „Apollo 13”), Olivier Martinez ( „Infidela”, „S.W.A.T.) și Jeffrey Dean Morgan („Anatomia lui Grey”, „PS: I love you”).

În „Profesoara de engleză” („The English teacher”) - FilmBox Premium, 22 octombrie, de la ora 21:00) - o întâlnim pe Julianne Moore, o femeie a cărei viață este dată peste cap atunci când un fost student se întoarce în orașul său natal, după ce încercase, dar eșuase, să devină un scriitor de succes la New York. Acum, el își propune să o convingă pe fosta lui profesoară să pună în scenă opera scrisă de el, dar acest lucru atrage multe nemulțumiri, inclusiv din partea directorului liceului unde lucrează Linda, personajul interpretat de Julianne Moore.

Seria recomandărilor continuă cu „Înșelătorie absolută” („Absolute deception”), un film de acțiune cu Cuba Gooding Jr., care începe pe FilmBox Extra HD, miercuri, 25 octombrie, de la ora 22:00. Pelicula îl înfățișează pe actor în rolul unui agent federal care încearcă să ajute o femeie îndurereată, care tocmai își pierduse soțul, să afle cine este vinovat pentru moartea acestuia.

Pe final de lună, la FilmBox Premium, sâmbătă, 28.10, de la 21:00, ne întâlnim cu Milla Jovovich și Bill Pullman, în comedia „Crescându-l pe Bobby” („Bringing up Bobby”). Actrița intră în pielea unei escroace, atunci când aceasta decide să lase trecutul în urmă și să se mute, împreună cu fiul ei, într-un cartier liniștit din Oklahoma. Lucrurile nu se aranajează însă așa cum plănuise initial și, în curând, femeia va avea de luat niste decizii dificile.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII