JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRS CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Dustin Hoffman, un actor al cărui nume este trecut în Cartea Recordurilor

Barneys-version

De două ori premiat la gala de decernare a premiilor Oscar, pentru prestațiile lui din „Kramer vs. Kramer” și „Rain Man”, Dustin Hoffman se poate lăuda cu o carieră de succes, în fața camerelor de filmat de la Hollywood, de mai bine de 50 de ani.

Pentru că ne întâlnim cu el pe 29 octombrie, de la ora 21:00, în pelicula de pe FilmBox Premium, „Barney și lumea lui”, vă propunem ca, în rândurile ce urmează, să îl cunoaștem mai bine pe marele actor.

A fost coleg de cameră cu Gene Hackman, pe când tânărul Hoffman abia se mutase la New York și a fost găzduit de Hackman cât timp își căuta un apartament.

A primit un loc în  Cartea Recordurilor, în categoria „Greatest Age Span Portrayed by a Movie Actor”, pentru prestația lui din filmul „Little Big Man” (1970), în care îl interpretează pe Jack Crabb de la vârsta de 17 ani, până la 121.

Și-a pierdut vârful unui deget în timp ce filma „Finding Neverland”, dar a continuat să lucreze, ignorând durerea cu ajutorul morfinei.

În 2010, a salvat viața unui  tânăr de 27 de ani care a suferit un atac de cord, în timp ce alerga în parc. Dustin Hoffman se afla, din întâmplare, prin preajma așa că s-a grăbit să ofere primul ajutor și a rămas alături de bărbat până la sosirea ambulanței.

Înainte să devină actor, a lucrat ca vânzător la celebrul lanț de magazine Macy’s, la raionul de jucării și, încă de pe atunci, îi plăcea să facă glume: odată, a luat un copil al cărui tată era chiar Gene Hackman și l-a așezat în vitrină. Atât de simpatic era micuțul, încât o femeie chiar a crezut că este o păpușă și a încercat să îl cumpere.

Vom avea și noi parte de o doză de umor, marca Dustin Hoffman, în comedia „Barney și lumea lui” care va fi difuzată duminică, începând cu ora 21:00, pe FilmBox Premium.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII