JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Acțiune și suspans, în noiembrie, pe canalele FilmBox România

Einstein-Ballistic-2

Ultima lună de toamnă aduce, la canalele FilmBox Romania, pelicule cu actori celebri și seriale lăudate.

Pe FilmBox Premium, îl vedem pe „Einstein”, dar nu pe celebrul geniu, ci pe stră-strănepotul său, un tânăr și strălucit profesor universitar, pe care îl așteaptă însă închisoarea, acuzat fiind de furt și abuz de droguri. O propunere neașteptată din partea poliției schimbă viața bărbatului și dă start unei aventuri captivante, în fiecare joi, de la ora 21:00. Tot pe FilmBox Premium, în luna noiembrie, ne întâlnim cu Elijah Wood în producția „Ziua Zero” („Day zero”) – miercuri, 08.11, de la 21:00 - în care 3 prieteni petrec ultimele 30 de zile înainte de a fi recrutați în armată.

Shirley MacLaine, Jack Black și Matthew McConaughey țin capul de afiș pe FilmBox Extra HD, în „Bernie”, comedia neagră care se vede miercuri, 8 noiembrie, la ora 22:00. Și tot pe FilmBox Extra HD, vineri, 24 noiembrie, de la 22:45, Keira Knightley și Colin Farrell formează un cuplu inedit, în pelicula „London Boulevard”, în care un fost pușcăriaș din sudul Londrei ia viața de la capăt alături de o actriță singuratică.

Acțiunea continuă pe FilmBox Family, în fiecare duminică, începând cu 19 noiembrie, de la ora 21:00, când vă invităm să vedem împreună drama „Marco Polo”. Cu Ian Somerhalder în distribuție, mini-seria este povestea celebrului explorator și comerciant venețian care ajunge faimos în urma călătoriilor sale în îndepărtata Chină, în secolul al XIII-lea.

Începând cu 26 noiembrie, tot în fiecare duminică, dar pe FilmBox, de la ora 23:00, vă invităm să urmăriți drama în zece părți „Jekyll și Hyde”. Serialul, a cărui acțiune se desfășoară în Londra anilor 1930, se concentrează pe Robet Jekyll, nepotul celebrului doctor. Tânărul încearcă să își descopere adevărata identitate, precum și istoria neobișnuitei sale familii.

Pentru o lună plină de acțiune și suspans, vă invităm să rămâneți alături de noi, pe canalele FilmBox România.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII