JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Serile de decembrie sunt mai frumoase cu FilmBox

 

Decembrie este luna potrivită pentru o cană de ceai sau o ciocolată caldă și un film bun! FilmBox a pregătit însă mai multe filme bune, pentru seri relaxante, pline de veselie, de acțiune, de romantism sau dramatism, după gust!

Roots-2

Începând de vineri, 8 decembrie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium, intrați în atmosfera serialului ”Rădăcini”, care descrie istoria unui sclav african vândut în Statele Unite ale Americii și a descendenților săi, de-a lungul a câteva generații.

Jericho-1

Pe 9 decembrie, începe o altă serie fascinantă: ”Jericho” este un oraș din Kansas care supraviețuiește unei explozii nucleare. Comunitatea din văile Yorkshire-ului va trăi, va înflori și va muri în umbra viaductului pe care l-a construit. Pe FilmBox Plus, sâmbăta, de la ora 21:00.

Christmas-Kiss-0

”Un sărut de Crăciun” este comedia romantică perfectă pentru o seară de decembrie. Wendy este o tânără proiectantă al cărei talent n-a fost încă descoperit. Dorind să atingă succesul, femeia își părăsește serviciul și devine asistenta uneia dintre cele mai cunoscute proiectante din domeniu. Atunci când întâlnește însă un străin misterios, viața ei se schimbă pe neașteptate, chiar sub ochii dumneavoastră, pe 22 decembrie, de la ora 21:00, pe FilmBox Family.

Moody-Christmas-1

Cum arată un ”Crăciun în familia Supărăciosu”? Aflați pe 23, 24 și 25 decembrie, pe FilmBox Basic, de la ora 21:00. Comedia australiană îl are în centrul atenției pe Dan, care se întoarce pentru prima oară acasă de când s-a mutat în Londra. Vizita se transformă într-un alt Crăciun desprins din iad.

În Ajun de Crăciun, în așteptarea Moșului, vă invităm să faceți cunoștință cu Gabriel, un om care, aparent are o viață profesională de succes ca arhitect, o soție frumoasă, Annie, și o fiică devotată, Elizabeth. Însă el realizează că nu este cu adevărat fericit și decide că vrea să scrie o piesă despre nemulțumirile vieții sale. ”Sarcasme multiple” este pe 24 decembrie, la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Christmas-Story

V-ați întrebat vreodată de ce Moș Crăciun a ales să aibă această meserie? Puteți afla chiar în ziua de Crăciun, din filmul ”O poveste de Crăciun”, pe FilmBox Extra HD, de la ora 19:40. Plasată într-un peisaj care vă va tăia respirația, povestea nespusă a vieții lui Moș Crăciun vă va fascina.

Office-Christmas-Party

Seara de Crăciun continuă cu o comedie nebună, ”Super party la birou”, pe FilmBox Premium, de la ora 21:00. CEO-ul Jennifer Aniston încearcă să închidă sucursala fratelui său, așa că TJ Miller și Jason Bateman trebuie să-și reunească colegii și să găzduiască o petrecere de Crăciun, în încercarea de a impresiona potențialii clienți și de a  realiza o vânzare care va salva locurile de muncă ale tuturor.

American-Crime-5

Pentru penultima zi din an am păstrat o dramă impresionantă. ”American Crime” surprinde vieţile celor care sunt implicaţi într-un proces rasial. După ce un cuplu tânăr este atacat în propria locuinţă, cazul şochează comunitatea şi creşte tensiunile legate de rasă. Povestea este pe FilmBox Extra HD, pe 30 decembrie de la ora 21:00.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII