JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Anul bun după filme se cunoaște

Anul bun se cunoaște din ianuarie, iar la FilmBox prima lună din 2018 este plină de filme unul și unul!

La-la-land-0

13 ianuarie este o zi norocoasă pentru toți cei care urmăresc FilmBox – de la ora 21:00, pe FilmBox Premium este filmul care a cucerit toate inimile în 2016 – LA LA LAND! Scris și regizat de Damien Chazelle, ”La La Land” urmărește povestea Miei (Emma Stone), o actriță aspirantă și a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se luptă să atingă succesul într-un oraș în care prea multe visuri și inimi sunt frânte zi de zi. Acțiunea se desfășoară în zilele noastre, în Los Angeles, cu decoruri fascinante însoțite de momente muzicale de excepție. Povestea cucerește pentru că surprinde bucuriile, dar și dezamăgirile de zi cu zi a doi tineri îndrăgostiți în încercarea lor de a-și îndeplini visurile.

Meteor1

Schimbăm registrul și trecem la acțiune! După ce o serie de meteoriți lovesc Pământul, un cercetător renumit, asistentul lui și un adept al teoriilor conspirației luptă contra-cronometru pentru a demasca o mușamalizare guvernamentală și pentru a preveni distrugerea Pământului. ”Meteoritul” este duminică, 14 ianuarie, de la ora 16:00 pe FilmBox Extra HD.

Beowulf-4

Ianuarie este și luna serialelor bune! Seria este deschisă de ”Beowulf: întoarcerea în ținutul scutului”, un serial pentru întreaga familie care poate fi urmărit în fiecare vineri, de la ora 22:00, pe FilmBox Extra HD. Beowulf se întoarce la Herot pentru ultima dată ca să-și ia rămas bun de la șeful și fostul său tutore, Hrothgar, dar ceva îi urmărește pe Beowulf și Breca pe drumul de întoarcere spre Herot. Suspansul și aventura vă vor ține conectați la întâmplările fantastice ale personajelor.

DCI-Banks-e4-1

Serile de sâmbătă sunt rezervate acțiunii din ”Inspector-Șef Bank”. După un incendiu devastator, două cadavre sunt găsite în două bărci. Poliția suspectează că focul a fost pus intenționat, iar descoperirea unui peisaj de Turner falsificat îi determină pe inspectorul Banks și pe sergentul Cabbot să lege victimele de o rețea de falsificatori de artă. Cabbot se cuplează cu expertul în artă, Mark Keane, care asistă la anchetă. Banks bănuiește că Patrick Aspern, tatăl uneia dintre victime, ascunde intenționat informații vitale. Greșește oare? Aflați sâmbăta, de la ora 22:00, pe FilmBox.

Olympus-7

Iar duminicile, tot de la ora 22:00, puteți urmări ”Olimp” – un film fantasy cu un amestec uimitor de grafică digitală și acțiune. ”Olimp” spune povestea unor oameni curajoși, care au exilat zeii în lumea inconștientului – un loc numit Lumea de Dincolo. Serialul îl urmărește pe Hero în uimitoarea sa călătorie, în timp ce este transformat de experiențele dramatice ale trădării, iubirii, emancipării și exilului, dintr-un tânăr naiv într-un lider nemilos și o cursă pentru înșiși zeii.    

 

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII