JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Kevin Costner, artistul complet care le-a făcut pe toate

3-Days-To-Kill

Săptămâna aceasta îl sărbătorim pe Kevin Costner, actorul care astăzi împlinește 63 de ani. Regizor, producător, cântăreț și actor, Costner se poate lăuda cu două premii Oscar, trei Globuri de Aur și un premiu Emmy.

În copilărie, actorului american îi plăcea sportul, scria poezii, lua lecții de pian și cânta în corul bisericii. În mod surprinzător însă, a studiat marketingul și finanțele. De altfel, primul său job a fost în marketing. Până să se apuce de actorie, Costner a condus un camion, a lucrat pe un vas de pescuit și a fost ghid pe un autobuz turistic.

Kevin Costner și-a făcut debutul ca actor la 23 de ani, când a jucat în filmul ”Sizzle Beach”. S-a remarcat apoi în filme precum”The Untouchables”, ”Bull Durham”, ”Field of Dreams”, ”Dances with Wolves, ”JFK”, ”Robin Hood: Prince of Thieves”, ”The Bodyguard” sau ”Man of Steel”.

Costner este solist în trupa ”Kevin Costner &Modern West”, o formație country rock înființată chiar de el, la insistențele soției sale, Christine. În 2007, trupa a avut chiar și un turneu internațional.

Kevin Costner este un mare pasionat de golf și baseball și este foarte des văzut la meciurile importante de baseball. Pentru o perioadă, a fost chiar acționar la o echipă de baseball. 

Actorul are 7 copii din relații diferite. Costner s-a însurat prima oară în 1978, cu Cindy Silva, cu care are 3 copii. A divorțat însă după 16 ani. Imediat după divorț, a avut o scurtă relație cu Bridget Rooney, care i-a dăruit un băiat. A urmat relația cu super-modelul Elle Macpherson, iar în 2004 s-a căsătorit cu un alt model, Christine Baumgartner cu care are alți 3 copii.

Pe Kevin Costner îl puteți vedea în plină acțiune miercuri, 24 ianuarie, la miezul nopții, pe FilmBox Premium, în ”Condamnat să ucidă”.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII