JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

În februarie, sărbătorim iubirea cu filme bine alese

Man-Who-Knew-Infinity

Este luna iubirii, iar FilmBox vă face cadou filme de calitate. Astăzi, FilmBox Premium a programat de la ora 21:00 un film autobiografic, în regia lui Matt Brown. ”Omul care a cunoscut infinitul” este povestea vieții și a carierei academice a matematicianului indian deschizător de drumuri, Srinivasa Ramanujan, care dezvoltă o prietenie deosebită cu mentorul său, profesorul G.H. Hardy.

Rogue-1

Duminica aceasta, un nou serial debutează pe FilmBox Extra HD. ”Rogue” (De nestăpânit) este un film în care acțiunea, drama și misterul se îmbină perfect. Personajul principal este Grace, interpretată de Thandie Newton, un detectiv sub acoperire încărcat de conflicte emoționale, chinuită de gândul că propriile acțiuni au dus la moartea misterioasă a fiului ei. Personajul se conturează pe măsură ce Grace caută să afle adevărul. Serialul poate fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 22:00.

synsmoka0

Tot duminică, dar la FilmBox Plus, de la ora 16:10, este ”Fiul Dragonului”. Un tânăr îndrăzneț hotărăște să se dea drept prinț și să concureze pentru titlul de urmaș la tron și soț al prințesei Lei Wei. Intenția sa reală este însă aceea de a pune mâna pe prețioasele bijuterii ale coroanei. Spre surpriza sa, D.B. se îndrăgostește de frumoasa prințesă.

Modus

Nu vă faceți program pentru serile de marți pentru că la FilmBox Premium începe un serial scandinav de excepție. ”Nu te teme” este un thriller psihologic suedez care le are în prim-plan pe Inger Johanne Vik, psiholog criminalist și profiler și pe fiica sa diagnosticată cu autism. Serialul este la al doilea sezon. Vă mai oferim un motiv pentru care să urmăriți această serie: o puteți revedea pe Kim Cattrall (Samantha Jones din ”Sex and the City”) care joacă rolul președintelui Statelor Unite, Helen Tyler. Aceasta dispare fără urmă în timpul unei vizite de stat în Suedia. Filmul este în fiecare marți, de la ora 21:00.

La-la-land-0

Duminică, 11 februarie, de la ora 16:25, cel mai cunoscut mit prinde viață la FilmBox Plus. Povestea lui Hercule, copilul înzestrat cu o putere nepământeană, cu sânge de zeu curgându-i în vine, cea mai populară legendă dintre toate, este ecranizată cu succes.
De Ziua Îndrăgostiților, FilmBox Extra HD are un cadou pentru toți îndrăgostiții. ”La La Land”, musicalul super-premiat, începe de la ora 22:00. Scris și regizat de Damien Chazelle, ”La La Land” urmărește povestea Miei (Emma Stone), o actriță aspirantă și a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se luptă să atingă succesul într-un oraș în care prea multe visuri și inimi sunt frânte zi de zi.

Pe 17 februarie, FilmBox Premium vă propune, de la ora 19:30, o comedie minunată, potrivită pentru întreaga familie. ”Câinele, adevăratul meu prieten” este istoria unui câine care caută să-și descopere scopul în lume pe parcursul mai multor vieți, trecând pe la mai mulți stăpâni.

Veum-2-2

Și tot începând cu 17 februarie, în fiecare sâmbătă, pe FilmBox Plus, de la ora 22:00, intră în acțiune detectivul Varg Veum. Karsten Aslaksen, inginer-șef la o mare companie chimică, dispare fără urmă. Iubita sa, politician de succes, pe nume Vibeke Farang și măritată, îl angajează pe detectivul particular Varg Veum pentru a-l găsi. Varg îl găsește pe Karsten mort într-o cabană, în pădure. Poliția îl arestează pe soțul lui Vibeke pentru crimă, dar Varg este convins că au arestat omul greșit.

Brain-On-Fire

Pe 23 februarie, de la ora 22:45, FilmBox Extra HD are programat un film biografic care vă va pune pe gânduri. ”Brain on Fire” urmărește viața unei jurnaliste aflate în plină ascensiune care suferă de o tulburare autoimună rară, fiind diagnosticată greșit în mod repetat, ca urmare a unei amnezii severe și a unei serii de izbucniri violente. Pe măsură ce starea ei se înrăutățește, mizele devin mai mari, iar cursa pentru a găsi un răspuns devine o chestiune de viață și de moarte.

 

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII