JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRS CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Două filme europene de succes, în martie, la FilmBox

callboys-vis-3

În martie, FilmBox programează două filme europene de succes, dedicate în primul rând femeilor. Un serial de comedie belgian și o dramă fanțuzească țin capul de afiș la FilmBox.

”Callboys” (Escorte Masculine) este la FilmBox Premium începând din 6 martie, în fiecare marți, de la ora 21:00. Serialul a câștigat premiul pentru cel mai bun actor la ediția cu numărul 30 a Festival International de Programmes Audiovisuels de la Biarritz, Franța, una dintre cele mai mari competiții de acest gen. În mod neobișnuit, premiul a fost împărțit la patru, între cei patru bărbați care joacă în rolurile principale din acest serial: Rik Verheye, Stef Aerts, Matteo Simoni și Bart Hollanders. Comedia care urmărește aventurile a patru gigolo hotărâți să facă fericite femeile a bătut toate recordurile de audiență în Belgia, cu un procent de 38% din totalul telespectatorilor în fiecare săptămână.

After-Im-Gone-00

Tot la FilmBox Premium este programat în martie și filmul franțuzesc ”After I’m Gone” (După ce am plecat), o dramă bazată pe o povestea reală, expusă cu multă emoție. 6,7 milioane de oameni au urmărit acest film în Franța. Marie-Laure Picat, mama a patru copii, află că are un cancer incurabil și doar câteva săptămâni de trăit. După ce își anunță familia și se desparte de un soț copleșit de această veste, femeia se concentrează pe un singur scop: acela de a se asigura că după moartea ei copiii vor avea o viață fericită.

Alexandra Lamy este cea care dă viața cu succes acestui personaj încărcat emoțional. ”După ce am spus că subiectul acestui film este foarte dificil de abordat, m-am îndrăgostit de scenariu. Acest film nu este nici patetic, nici trist. Nu este o caricatură oribilă, înăbușitoare și insuportabilă. Mesajul este: ok, voi muri, dar până atunci vreau să trăiesc și să profit de această viață până la final”, declara într-un interviu Alexandra Lamy. ”After I’m Gone” este la FilmBox Premium pe 14 martie, de la ora 21.00.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII