JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Actori cu nume mari și filme de cinci stele la FilmBox, în aprilie

Tanarul Papa1200x900 RO

Primăvara aduce multă aventură și multe intrigi la FilmBox, iar piesa de rezistență o reprezintă un nou serial cu o distribuție de excepție. ”The Young Pope” (”Tânărul Papă”), regizat de Paolo Sorrentino, îi aduce la FilmBox Premium pe Jude Law, Diane Keaton și Silvio Orlando. Filmul prezintă începutul pontificatului lui Lenny Belardo, adică Pius al XIII-lea, primul papă american din istorie, care șochează Vaticanul cu dorința sa de a respinge orice formă de publicitate, cât și filosofia liberală a predecesorului său. Un serial de excepție, pe care nu trebuie să-l ratați, începând de sâmbătă, 28 aprilie de la ora 21:00.

 

Lost-city-of-oz

Un alt film cu o distribuție atractivă este ”The Lost City of Z”, difuzat începând de duminică, 15 aprilie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium. Este un serial bazat pe fapte reale care surprinde povestea exploratorului britanic Percy Harrison Fawcett, care dispare în timp ce caută un misterios oraș amazonian, în anii 20. În următorii 70 de ani, numeroși exploratori încearcă să recreeze traseul lui Fawcett. Robert Pattinson și Sienna Miller vă vor însoți în această aventură biografică fascinantă.

 

Space-between-us

Primul om care s-a născut pe Marte vine la ... FilmBox Premium. Gary Oldman și Janet Montogmery joacă rolurile principale în ”The Space Between Us”, un film SF, de aventură, plin de romantism. Vineri, 20 aprilie, de la ora 21:00.

 

Killing-Time1

La FilmBox Extra HD poți afla cum este ”Printre criminali” (”Killing Time”). Avocatul Andrew Fraser îi apără cu succes pe cei mai periculoși infractori, dar ajunge până la urmă să fie condamnat la 5 ani de detenție într-o închisoare de maximă securitate. Aventura incredibilă este în fiecare duminică, începând din 8 aprilie, de la ora 22:00.

 

Multiple-Sarcasm

Sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra HD poți urmări ”Multiple Sarcasm” (”Sarcasme Multiple”), drama unui bărbat cu o viață aparent perfectă care decide însă să schimbe totul.

 

I-do-but-i-dont

Dacă aveți chef de o comedie, nu ratați ”I Do, But I Don’t” (”Da, dar mai degrabă ba”), duminică, 22 aprilie, de la ora 20:35. Organizatoarea de nunți Lauren Crandells are misiunea de a face miracole pentru cei care urmează să se căsătorească. Din păcate, problemele personale îi afectează afacerea. Iar acum când cel mai mare târg de nunți se apropie, Lauren este la pământ atât în ceea ce privește cariera, cât și în ceea ce privește viața personală.

 

Fall-Down-Dead

Avem trei recomandări și pentru FilmBox Basic. Vineri, 13 aprilie, de la ora 22:00, ai un horror palpitant. ”Fall Down Dead” (”Se credea un Picasso”) spune povestea unui criminal în serie numit Ucigașul Picasso care terorizează un întreg oraș.

 

War-and-Peace-1

Pe 24 aprilie, de la ora 22:00 ai serialul ”Război și Pace” (”War & Peace”), o dramă istorică din vremea lui Napoleon. Acțiunea începe în Rusia anului 1805. Armata franceză a lui Napoleon Bonaparte invadează Austria și acum amenință Rusia. Filmul urmărește destinul a cinci familii de aristocrați, prinse în încleștarea dureroasă dintre război și pace.

 

Modus-0

Iar pentru amatorii de thrillere nordice, vă recomandăm ”Modus” (”Nu te teme”), duminică, 29 aprilie de la ora 22:00.

 

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII