JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Jude Law

Young-Pope-Jude-Law-BTS

Jude Law, despre unul dintre cele mai controversate roluri ale sale: papa Lenny Belardo

Jude Law este unul dintre cei mai îndrăgiți actori britanici, iar acum îl puteți vedea la FilmBox Premium, în ”The Young Pope” (”Tânărul Papă”), un serial excepțional regizat de Paolo Sorrentino, care are premiera pe 28 aprilie, de la ora 21:00.


Pentru Law provocarea lui Sorrentino nu a fost una ușoară. Chiar dacă actorul a declarat că a fost minunat să joace un personaj atât de contradictoriu precum este papa Lenny Belardo, Jude Law a recunoscut că i-a fost greu să se pregătească pentru acest rol. Așa că i-a cerut ajutorul regizorului, dar acesta i-a recomandat să privească personajul în profunzime pentru că astfel va găsi singur răspunsurile.


Actorul britanic a mai mărturisit că și-a dorit foarte mult ca Lenny sau Papa Pius al XIII-lea să fie pe cât de autentic este posibil. Iar după ce Donald Trump a fost ales președintele Statelor Unite, Jude Law a declarat că personajul său este la fel de imprevizibil și de necunoscut pentru acest mediu al bisericii precum este și Trump în politică. ”Singura diferență dintre Lenny și Trump este aceea că Lenny nu minte”, a adăugat Law.


Pentru și mai multă autenticitate, hainele papale purtate de Jude Law au fost create de magazinul care îi asigură vestimentația și adevăratului Papă. De altfel, actorul a povestit că hainele au avut un impact foarte mare asupra sa și că nu poate uita momentul în care a purtat pentru prima oară roba papală.


Și chiar dacă vedeta de 45 de ani a intrat foarte bine în pielea personajului, Jude Law a recunoscut că nu are prea multe în comun cu acest Papă, mai ales în ceea ce privește ideile legate de homosexualitate și felul în care tratează oamenii. Jude Law a spus, de altfel, că nu a fost tot timpul plăcut să joace rolul unei persoane atât de brutale.


Pentru Jude Law este al doilea proiect în care joacă rolul unui american rezident în Italia, după producția ”The Talented Mr. Ripley”

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII