JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

FilmBox îți asigură doza de distracție și în luna iulie

Julie-Julia

Serile de vară nu ar mai fi la fel fără FilmBox care a pregătit producții una și una pentru luna iulie. Meryl Streep vine la FilmBox Premium în super filmul ”Julie&Julia”, o poveste savuroasă despre începuturile Juliei Child în profesia de bucătar împletite cu eforturile blogger-ului Julia Powell de a duce la bun sfârșit un proiect dificil. Aceasta din urmă își propune să gătească toate rețetele din prima carte de bucate a Juliei Child și pornește într-o aventură incredibilă, plină de umor, dar și cu momente dramatice. Filmul este vineri, 6 iulie, de la ora 21:00.

AvengersConfidential04

De la biografie și comedie, trecem la animație și acțiune. După ce s-a amestecat într-o misiune stric secretă, Punisher este luat în custodie de Black Widow, agent S.H.I.E.L.D. La ordinul directorului Nick Fury, Punisher și Black Widow sunt trimiși în misiune pentru a opri Leviathan, o organizație teroristă modială, care intenționează să vândă tehnologia S.H.I.E.L.D.  celui care plătește mai mult. Așa că justițiarul și spionul trebuie să colaboreze pentru ca această tehnologie să nu ajungă pe mâini nepotrivite. Soarta lumii depinde de acest lucru. ”Avengers Confidential: Black Widow&Punisher” este la FilmBox Premium, sâmbătă, 7 iulie, de la ora 19:30.

Good-behavior-s1-e6

Un serial nou își face loc în grila FilmBox Premium. Letty Raines este o hoață și o escroacă a cărei viață este foarte aproape de colaps. Îi mai lipsește doar un pas greșit sau o decizie neispirată până acolo. Abia eliberată din închisoare, ea încearcă să rămână pe linia de plutire. Când află că un asasin plătit a fost angajat să o ucidă pe soția unei persoane publice, se decide să împiedice acest lucru. Însă totul o ia razna, iar ea se trezește într-o relație periculoasă și seducătoare cu ucigașul plătit. ”Good Behaviour” (”Un comportament adecvat”) este în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00, începând cu 14 iulie, la FilmBox Premium.

Brick-Mansions

Cunoscutul și regretatul Paul Walker vine la FilmBox Premium pe 15 iulie, de la ora 21:00, în ”Brick Mansions” (”Zonă de pericol”). Walker joacă rolul unui detectiv sub acoperire, aflat pe urmele unei arme de distrugere în masă, care a fost furată de un traficant de droguri. Producția este un remake după filmul lui Luc Besson ”District 13”.

Iron-Man-rise-of-technovore

Fanii Iron Man se pot delecta cu super-acțiune sâmbătă, 21 iulie, de la 19:30, la FilmBox Premium: ”Iron Man: Atacul tehnovorilor”. Iron Man este victima unei înscenări puse la cale de un terorist tehnologic și evadează pentru a-și reabilita reputația.

Hunting-Party

Ne mutăm la FilmBox Extra HD unde suntem așteptați de Richard Gere. Reporterul TV Simon Hunt și cameramanul Duck au acoperit cele mai periculoase evenimente ale ultimilor ani: din Bosnia în Irak, din Somalia în El Salvador. Împreună au scăpat din bătaia gloanțelor, au câștigat premii Emmy și au realizat reportaje memorabile. Dar o singură zi într-un sat bosniac schimbă totul. ”Hunting Party” (”Partida de vânătoare”) este la FilmBox Extra HD de la ora 22:00, joi, 26 iulie.

Nothing-too-good-for-a-cowb

Ryan Gosling revine la FilmBox, de această dată într-o comedie western. ”Nothing Too Good For a Cowboy” (”Nimic nu e prea bun pentru un cowboy”). În 1939, fostul broker din New York, Richmond Hobson, un om cu un trecut privilegiat, devine cowboy, visul lui de-o viaţă. Alături de partenerul său, un cowboy experimentat, dar sarcastic, Panhandle Philips, Rich cumpără o fermă în nordul British Columbia de lângă Vanderhoof. În afara problemelor cu bancherul local, Ronald Tewkesbury, care vrea să-l ruineze pe Rich pentru a-i cumpăra pământul foarte ieftin, Rich se confruntă şi cu apropierea războiului. Întreaga poveste este sâmbătă, 7 iulie, de la ora 22:00.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII