JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Keira Knightley și Eva Mendes, în august la FilmBox Extra HD

KN  EM

În august, la FilmBox Extra HD puteți urmări două actrițe fermecătoare: Keira Knightley și Eva Mendes joacă în ”Last Night” (”Aventură de o noapte”).

Pe Keira Knighley cu siguranță ați remarcat-o în ”Pirates of the Caribbean” (”Pirații din Caraibe”) și ”Love Actually” (”Pur și simplu dragoste”), dar probabil foarte puțină lume știe de calitățile sale muzicale. Actrița cântă la pian, flaut și chitară. La doar 6 ani, Keira a fost diagnosticată cu dislexie și ADHD, tulburări cu care se confruntă și în prezent. Cu toate acestea, nimic nu a împiedicat-o să aibă rezultate foarte bune la școală. Și-a dorit de foarte mică să devină actriță, așa că la 6 ani avea deja un impresar menit să o ajute să-și împlinească visul.

O actriță perseverentă și autentică, Keira Knightley a acceptat să joace în ” Pirates of the Caribbean” (”Pirații din Caraibe”) doar dacă i se va permite să-și joace scenele cu cascadorii și luptele cu săbii. De altfel, pentru a face parte din distribuția filmului ”King Arthur” (”Regele Arthur”), actrița a luat ore de box timp de trei luni.

La 20 de ani, Keira a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din ”Pride and Prejudice” (”Mândrie și prejudecată”). Premiul i-a fost însă suflat de Reese Witherspoon.

Mama și bunica Keirei au avut anorexie, așa că ”Daily Mail” a concluzionat că și ea suferă de această tulburare. Actrița a dat publicația în judecată, a câștigat procesul, iar banii obținuți i-a donat unei fundații caritabile care se ocupă de persoanele cu tulburări alimentare.

În 2007, la doar 22 de ani, Keira ocupa locul 71 în topul celor mai puternice celebrități, realizat de Forbes.  

O poveste de viață interesantă are și Eva Mendes care în copilărie își dorea să devină călugăriță. Asta până ce a aflat că măicuțele nu sunt plătite, iar visul ei era să-i cumpere mamei sale o casă imensă. S-a născut în Miami, Florida, părinții ei fiind cubanezi. Când avea doar 10 ani, părinții au divorțat, iar pentru Eva și frații săi au urmat ani grei cu mari probleme financiare.

Eva Mendes a fost descoperită când un vecin a fotografiat-o și i-a arătat pozele unui agent de la Hollywood. Până să joace în filme, Eva a apărut în videoclipuri. Primul ei rol într-un film a fost în ”Children of the Corn V: Fields of Terror”, dar actrița nu a fost mulțumită de performanța ei din acest film, așa că a început să ia lecții de actorie. Prima apariție cu adevărat remarcabilă a fost însă în ”Training Day” (”Zi de instrucție”), alături de Ethan Hawke, Denzel Washington.

În 2008, a fost internată la Cirque Lodge, un centru de recuperare pentru cei cu probleme cu drogurile și alcoolul. Actrița nu a recunoscut însă că ar avea astfel de probleme, ci a declarat că se luptă cu…. succesul:  ”Îmi este foarte incomod să am succes, cum pot să am atât de multe lucruri? Nu este corect. Cum poate lumea să aibă atât de puțin?”, declara actrița. Eva Mendes se descrie ca fiind o perfecționistă, mereu în căutarea celei mai bune variante a sa, așa că practică meditația și face săptămânal terapie.

Așadar, pe Keira Knightley și Eva Mendes le puteți vedea în ”Last Night” (”Aventură de o noapte”), vineri, 17 august, de la ora 23:30, la FilmBox Extra HD.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII