JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Atmosfera se încinge în august, la FilmBox

Will

La început de august, la FilmBox Premium debutează un serial de excepție. ”Will” îl prezintă pe William Shakespeare, un tânăr dramaturg care se mută la Londra și reușește să vândă una dintre piesele scrise de el unui teatru deținut de James Burbage. Intrând în anturajul acestuia, Will ajunge să se îndrăgostească de fiica lui Burbage, Alice. În timp ce caută să-și construiască faima și averea la Londra, Will trebuie să păstreze secretul legat de religia sa, deoarece Londra acelor timpuri era un oraș ostil pentru catolici. În plus, tânărul Shakespeare, se implică trup și suflet și în salvarea companiei de teatru care riscă să fie distrusă. ”Will”, serialul fascinant și intrigant despre tânărul William Shakespeare, este la FilmBox Premium, începând din 5 august, în fiecare duminică, de la ora 21:00.

Carnage-2

Kate Winslet, Jodie Foster, Christoph Waltz și John C. Reilly joacă la FilmBox Extra HD în ”Carnage” (”Doamne, ce măcel”). Două cupluri de părinți decid să aibă o întâlnire cordială pentru a discuta despre fiii lor, implicați într-o altercație la școală. Ce se întamplă însă cu bunele lor intenții aflați duminică, 19 august, de la ora 22:00.

El-Cartel-00

Din 3 august, la FilmBox Extra HD, începe un nou serial. ”El Cartel” (”Trafic uman”) este un thriller plin de acțiune care ne introduce în lumea obscură a drogurilor. Martin Gonzalez are doar 15 ani, este ambițios și plin de curaj. El s-a născut într-o familie din clasa de mijloc din Columbia, dar își dorește o altfel de viață. Adolescentul îl roagă pe cel mai bun prieten al său de la academia militară, Pepe Cadena, să vorbească cu fratele său mai mare pentru a-l introduce în lumea drogurilor. Martin nu-și imaginează însă că această alegere îi va schimba destinul. Serialul este în fiecare vineri, de la ora 22:00.

Day-Zero

Sâmbătă, 4 august, de la ora 22:00, nu ratați la FilmBox ”Day Zero” (”Ziua Zero”), un film care redă viața a trei buni prieteni din New York care au la dispoziție 30 de zile ca să-și accepte soarta – aceea de a fi fost recrutați în armată. Rifkin este un avocat căsătorit a cărui carieră este în plin avânt. Feller lucrează la cel de-al doilea roman al său, după ce primul a avut un succes incredibil. Iar Dixon este șofer de taxi și duce o viață solitară. Peste 30 de zile vor trebui să-și revizuiască convingerile despre viață, moarte, curaj și dragoste.

Giallo

Vineri, 17 august, de la 23:30, FilmBox vă propune un alt thriller de succes – ”Giallo” (”Galben”). Celine, un model american, este răpită de șoferul său de taxi în drum spre întâlnirea cu sora ei, Linda. În dimineața următoare, Linda raportează că sora ei lipsește și este îndrumată către agentul F.B.I, inspectorul Enzo Avolfi. El se află în New York City cu o sarcină specială – accea de a investiga un ucigaș în serie care răpește străini pentru a le distruge frumusețea. Când o femeie japoneză, care susține că a văzut ucigașul, îi descrie pielea ca fiind foarte “galbenă”, Linda concluzionează că bărbatul poate avea icter. Cele două echipe pornesc într-o cursă contra cronometru pentru a o găsi pe Celine și pe criminalul în serie.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII