JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

În septembrie, aveți toate motivele pentru a rămâne alături de FilmBox

FilmBox vă oferă toate motivele să nu plângeți după vara ce tocmai a trecut. Filmele bune și serialele palpitante nu vă vor da timp să vă plictisiți nici în septembrie.

Picnic-at-hanging-rock

La FilmBox Premium începe un nou serial captivant: ”Picnic at Hanging Rock” (”Picnic la Hanging Rock”) vă conduce în timp, la 1900, când trei eleve și guvernanta lor dispar în mod misterios de Ziua Îndrăgostiților. Nu ratați șansa de a o vedea pe Natalie Dormer, în fiecare marți, începând cu 11 septembrie, de la ora 21:00.

Hard-Sun-01b

Serile de sâmbătă se petrec tot la FilmBox Premium. ”Hard Sun” (”Soare crud”) este un serial plin de mister, care debutează pe 15 septembrie, de la ora 21:00. Doi detectivi cu viziuni diferite sunt forțați să lucreze împreună într-o lume criminală pre-apocaliptică. Unul dintre detectivi este suspicios în ceea ce-l privește pe colegul său, dar împreună dau peste un secret care îi va uni pe viață pentru că astfel descoperă tot mai multe dovezi care anunță sfârșitul lumii.

American-Hustle

Christian Bale, Amy Adams și Bradley Cooper sunt pregătiți să dea o ”Țeapă în stil american” (”American Hustle”), pe 23 septembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium. Un escroc genial, Irving Rosenfeld, împreună cu partenera sa seducătoare, Sydney Prosser, sunt forțați să lucreze pentru agentul FBI Richie DiMaso, care îi împinge în sferele puterii și ale mafiei din New Jersey.

19-2-s2-e3

Ne mutăm la FilmBox Extra HD, unde în fiecare sâmbătă, începând din 1 septembrie, ora 22:00, aveți acțiune, crimă și dramă cu ”19/2” (”Patrula 19/2”). Nick Barron și Ben Chartier sunt doi ofițeri de poliție din Montreal, care patrulează zona districtului 19, în mașina de poliție cu numărul 2. Parteneri incompatibili, cu caractere și experiențe de viață diferite, cei doi se confruntă acum cu o tragedie: un atac armat într-o școală.

Medici-Masters-of-Florence-

O dramă politică din Florenţa secolului al XV-lea este programată pentru serile de duminică de la FilmBox Extra HD. Cosimo de Medici se află la cârma dinastiei bancare după ce tatăl său, Giovanni, moare subit. Când Giovanni di Bicci de Medici este otrăvit, fiul său, Cosimo preia afacerea şi îi cere lui Marco Bello să investigheze crima. Cosimo este ales să-şi înlocuiască tatăl în Signoria unde Rinaldo degli Albizzi, rivalul familiei, doreşte un război cu Milano pentru că au atacat Lucca. Serialul ”Medici: Masters of Florence” (”Medici: conducătorii orașului Florența”) poate fi urmărit începând din 2 septembrie, de la ora 22:00.

Ricki-and-the-flash

De Meryl Streep nu vă puteți sătura niciodată, așa că luna aceasta o puteți vedea la FilmBox Extra HD în ”Ricky and The Flash” (”Ricky și Flash”), joi, 20 septembrie, ora 22:00. Celebra actriță joacă rolul unei cântărețe care renunță la tot pentru visul său de a deveni star rock-and-roll. Revine însă acasă pentru a îndrepta relațiile cu propria familie, o misiune ce se dovedește extrem de dificilă.

Merchant-Of-Venice

Luna începe în forță și pe FilmBox Basic unde Al Pacino este ” Neguțătorul din Veneția” (”Merchant of Venice”). Acțiunea se pretrece în Veneția anului 1596 și prezintă destinul unui grup de nobili creștini, suprinși prin prisma interacțiunii lor cu un cămătar evreu pe nume Shylock. Antonio împrumută bani de la Shylock (interpretat de Pacino) pentru a-și ajuta un prieten sărac, pe Bassanio care vrea s-o cucerească pe frumoasa Portia. Întreaga poveste este sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 22:00.

Good-Woman

O săptămână mai târziu nu ratați ”A Good Woman” (”O femeie pe cinste”), tot de la ora 22:00 și tot la FIlmBox Basic. În timp ce-şi păstrează identitatea secretă, ilustra dnă Erlynne (Helen Hunt) o salvează pe Lady Windemere (Scarlett Johansson) de la a face o mare greşeală. Dramă, comedie și romantism - toate într-un singur film pe care vă invităm să-l urmăriți.

Black-Jack

Dolph Lundgren îl interpretează pe Jack Devlin, un mareșal din SUA care protejează clienții de înalt nivel. ”Black Jack” este sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 22:00, la FilmBox.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII