JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Controversatul Macaulay Culkin vine la FilmBox

sex-and-breakfast-0

La FilmBox, septembrie se încheie cu un actor controversat. Macaulay Culkin joacă în ”Sex and Breakfast” (”Terapie de cuplu”) sâmbătă, 29 septembrie.

Macaulay Culkin este poate cel mai cunoscut copil-vedetă din istoria entertainmentului. Filmul care l-a făcut celebru, ”Home Alone” (”Singur acasă”) este încă unul foarte apreciat.  Mack, cum îi place să i se spună, are însă o istorie tumultoasă. Actorul de 38  de ani s-a născut la New York, find al 3-lea dintr-o familie cu 7 frați. Când încă nu avea 10 ani, Culkin se întreținea deja singur. 200 de copii au participat la castingul pentru ”Home Alone”, iar Mack a fost cel care i-a atras atenția regizorului Chris Columbus. La finalul audițiilor, Columbus a declarat că niciunul dintre copii nu s-a apropiat de talentul lui Macaulay Culkin.

Pentru tânărul actor nu a fost însă ușor. Tatăl său, care i-a devenit și manager, a fost extrem de dur cu el, din dorința de a-l disciplina și de a-l duce cât mai aproape de perfecțiune. După ”Home Alone” și ”Home Alone 2: Lost in New York”, Mack a ajuns să fie primul copil plătit cu 1 milion de dolari pentru rolul din ”My Girl”, film în care a experimentat și primul sărut.

În paralel, viața sa personală avea de suferit din cauza părinților care nu se mai înțelegeau și a tatălui care nu-i permitea să-și trăiască sub nicio formă copilăria. Culkin își dorea să iasă din lumina reflectoarelor măcar pentru o perioadă. Rolurile care au urmat nu au mai avut același succes răsunător, iar părinții săi au început lupta dureroasă pentru custodia lui Mack. Problemele cu alcoolul pe care tatăl lui Culkin le avea și comportamentul său au făcut ca acesta să-și piardă drepturile părintești. Așa că la 14 ani, Mack s-a simțit în sfârșit liber să se retragă din nebunia vieții de actor.

Macaulay nu a dispărut însă cu totul din prim-plan, și asta datorită prieteniei extrem de controversate cu Regele Muzicii Pop, Michael Jackson. Mack a jucat în videoclipul pentru hit-ul ”Black or White” și a fost găzduit de Michael la reședința cunoscută sub numele de The Neverland Ranch. Apoi, în urma acuzațiilor de pedofilie la adresa lui Michael Jackson, s-a descoperit că cei doi au împărțit patul în nenumărate rânduri. Mack a depus mărturie în favoarea starului pop, care a fost până la urmă achitat.

La nici 18 ani, actorul s-a însurat cu Rachel Miner, de care a divorțat însă 4 ani mai târziu. Din acest punct, viața lui a luat o întorsătură neașteptată. În 2004 a fost arestat în Oklahoma după ce a fost prins cu 16,5 miligrame de Xanax, 32 de miligrame de Klonopin și 17 miligrame de marijuana, o știre care i-a lăsat fără cuvinte pe toți fanii actorului. După ce a petrecut un timp în închisoare, a fost eliberat contra unei cauțiuni de 4000 de dolari. Inițial a pledat ca nevinovat, pentru ca apoi să-și recunoască fapta - deținere ilegală de substanțe. Actorul a scăpat doar cu o amendă, dar cu reputația complet schimbată.

A urmat relația cu Mila Kunis, relație care a durat aproape 10 ani. Macaulay Culkin a încercat să revină în lumina reflectoarelor prin intermediul unui rol în ”Saved”. Au urmat aparițiile în ”Sex and Breakfast” și ”The Wrong Ferrari”. Cel din urmă film a fost chiar despre el, a fost filmat în foarte multe locații din lume, cu un iPhone.

Recent, actorul și-a lansat un site, Bunny Ears, un blog de lifestyle cu sfaturi, rețete și podcasturi. Mack a apărut la foarte multe show-uri de televiziune pentru a-și promova acest proiect.
”Sex and Breakfast” (”Terapie de cuplu) este sâmbătă, de la ora 22:00 la FilmBox.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII