JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Producții din toată lumea, în noiembrie, la FilmBox

Atomic-Blonde A

Serile de noiembrie sunt mai frumoase și mai palpitante cu FilmBox. La FilmBox Premium, ne bucurăm de super-producții. ”Atomic Blonde” (”Blonda atomică”) este pe 5 noiembrie, de la ora 21:00. Charlize Theron și Sofia Boutella sunt două actrițe seducătoare într-un thriller palpitant. Un agent MI6 sub acoperire este trimis la Berlin în timpul Războiului Rece pentru a investiga moartea unui coleg agent şi pentru a recupera o listă cu agenţii dubli.

Glass-Castle-A

Sâmbătă, 17 noiembrie, urmăriți filmul biografic ”The Glass Castle” (”Castelul de sticlă”). O fetiță crește într-o familie disfuncțională de nomazi nonconformiști, cu o mamă care este un artist excentric și un tată alcoolic, care alimentează imaginația copilului în speranța că îi poate distrage atenția de la sărăcia în care se zbat.

Concussion

Nominalizat la Golden Globe pentru rolul din ”Concussion” (”Trauma”), Will Smith face un rol excepțional în acestă dramă biografică, difuzată sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium. În Pittsburgh, un renumit patolog, dr Bennet Omalu, descoperă adevărul cu privire la traumatismele cerebrale ale jucătorilor de fotbal care suferă contuzii în timpul meciurilor.

Love-in-Jaipur

La FilmBox Extra HD, pe 8 noiembrie de la ora 22:00 este ”Love in Jaipur” (”Dragoste la prima vedere în Jaipur”). Anne, o tânără avocată din Paris, este îndrăgostită de Francois, care la rândul său o iubeşte la nebunie. Cuplul are un vis: să se căsătorească la Jaipur, India ! Francois pleacă în India înaintea lui Anne pentru a încheia nişte contracte importante înainte de nuntă. Anne şi sora ei mai mare, Betty, se vor întâlni cu el peste trei zile. Anne ar fi trebuit să ia cu ea urna cu cenuşa mamei lui Francois pentru a o împrăştia în India. Dar nimic nu merge conform planului.

Overdrive

Tot la FilmBox Extra HD este și ”Overdrive” (”Apasă pedala”). Doi fraţi hoţi de maşini călătoresc în sudul Franţei pentru noi oportunităţi, dar ajung în vizorul unui gangster local. Întreaga poveste sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 22:00.

Glory

Morgan Freeman și Denzel Washington sunt motive suficiente pentru a rămâne duminica aceasta pe FilmBox Plus. ”Glory” (”Glorie”), o dramă istorică și biografică impresionantă, este de la ora 23:00. În timpul Războiului Civil din America, Robert Gould Shaw conduce prima companie de voluntari de culoare, luptânduse atât cu prejudecățile Armatei Unioniste din care făcea parte, cât și cu cele ale Confederațiilor.

Iar vineri, 16 noiembrie, primim ...”Salutări din Hollywood”. ”Postcards from the Edge” este unul dintre filmele de început din cariera celebrei Meryl Streep, care dă viață unei actrițe dependente de droguri, cu o imagine aflată în declin. Întreaga poveste poate fi urmărită la FilmBox Plus.

 

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII