JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Wolf Creek

În februarie, un nou serial vă va ține ocupate serile de marți. ”Wolf Creek” prezintă povestea mai multor personaje urmărite de un criminal în serie, prin sălbăticia australiană. Adolescenta americană, Eve, de abia scapă de criminalul în serie Mick Taylor când acesta îi ucide familia în tabăra de corturi din Australia de Nord. Împuşcată şi lăsată să moară, ea este găsită de doi ornitologi şi dusă la spitalul din Darwin. Detectivul Sullivan Hill îi cercetează cazul, iar dispariţia familiei ei seamănă cu alte cazuri de dispariţii de persoane înregistrate de-a lungul anilor. Totuşi, în loc să se întoarcă în SUA, Eve fură dosarul lui Hill, cumpără o dubă şi porneşte spre sălbăticie pentru a se răzbuna. În fiecare marți, de la ora 21:00, aveți două episoade din ”Wolf Creek”, la FilmBox Premium.

Tot la FilmBox Premium, pe 14 februarie, de la ora 21:00, îi puteți urmări pe Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams în ”American Hustle” (”Țeapă în stil american”). Despre acest film, Bale spune că s-a bazat foarte mult pe improvizație, așa că nu trebuie ratat.

American Hustle

Vânătorul Tom Dobb din New York devine fără voia sa participant la Revoluţia Americană după ce fiul său, Ned, este recrutat în armată de către ticălosul sergent major Peasy. Războiul capată însă o amploare de neimaginat. ”Revolution” (”Revoluția”) este o dramă istorică impresionantă în care Al Pacino a fost nevoit să joace fiind diagnosticat cu pneumonie. Filmul este duminică, 17.02, de la ora 21:00.

Revolution

FilmBox Extra HD vă propune pe 2 februarie un film biografic cu Will Smith în rolul principal. Nominalizat la Golden Globe pentru rolul din ”Concussion” (”Trauma”), Will Smith face un rol excepțional în acestă dramă, sâmbătă seară de la ora 22:00.

Concussion

Adam Sandler este sinonim cu filmele de comedie. Iar pe 9 februarie, de la ora 22:00, îl vedem la FilmBox Extra HD, în ”That's My Boy” (”Băiatu' tatii”). Când încă era adolescent, Donny a avut un fiu, Todd, pe care l-a crescut singur până a împlinit 18 ani. După ce nu s-au văzut ani de zile, Todd simte cum lumea lui se prăbușește când Donny reapare chiar înainte de nunta sa.

That's my boy

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Milla Jovovich vine pe 16 februarie la FilmBox Extra HD. T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populația globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mișcă. Ultima și singura speranță a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezește la viață in interiorul buncărului impenetrabil unde Umbrella Corporation își desfășoară sinistrele experimente. În încercarea extrem de riscantă de a evada din acest complex vast, utilat cu inaltă tehnologie, Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care își croiește cu greu drumul printre ruinele orașelor Tokyo, New York, Moscova și Washington, D.C. ”Resident Evil: Retribution” („Resident Evil: Răsplata”) începe la ora 22:00.

Resident Evil Retribution

Emily Blunt este personajul principal în filmul serii din 3 februarie de la FilmBox. ”Wind Chill” (”Vântul groazei”) este un film inedit în care personajele nu au nume! Doi studenţi împart o maşină pentru a ajunge acasă de sărbători, dar când aceasta se strică pe un drum părăsit, ei sunt atacaţi de fantomele oamenilor care au murit acolo. Povestea de groază începe la ora 22:00.

Wind chill

Un bărbat nemulţumit întocmeşte o listă cu oameni de ucis împreună cu un străin, într-o noapte de beţie şi apoi porneşte într-o cursă contracronometru pentru a-i salva pe cei de pe listă, deoarece mumărul victimelor creşte, iar el este suspectul numărul 1. ”The Hit List” (”Lista cu victime”) este pe 17 februarie, de la ora 22:00, la FilmBox.

Hit list

Și tot la FilmBox, vă invităm să-l urmăriți pe Jude Law. În fiecare duminică, de la ora 22:00, la FilmBox aveți câte două episoade din ”The Young Pope” (”Tânărul Papă”), serialul fenomen care a enervat Vaticanul.

Young Pope

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII