JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Kind of Murder

Jessica Biel este una dintre actrițele cele mai carismatice de la Hollywood și una dintre cele mai mediatizate. Actrița de 36 de ani s-a născut în Minnesota, dar copilăria ei a fost plină de mutări: Texas, Connecticut, Illinois, pentru ca, într-un final, familia ei să se stabilească în Boulder, Colorado. Aici Jessica a urmat liceul și în scurt timp s-a lansat și în showbiz.

Copil fiind, și-a dorit să devină cântăreață și chiar a apărut în câteva musicaluri, dar la 12 ani a semnat ca model, alegere care i-a deschis drumul spre actorie. Mai sunt însă și alte lucruri interesante despre actriță:

  1. În viața ei există doi bărbați importanți cu numele de Justin - celebrul Justin Timberlake, soțul Jessicăi, și fratele acesteia, Justin Biel.
  2. La 11 ani, Jessica Biel a apărut într-o reclamă la ...Pringles. La casting, a fost pusă să rostogolească chipsul de pe obraz direct în gură. Ceea ce se pare că a reușit!
  3. În adolescența ei, ca model, a pozat alături de Scarlett Johansson.
  4. A fost îndrăgostită de Zack Morris din ”Saved by the Bell” (”Salvați de clopoțel”).
  5. A pozat topless în 2000, pentru revista Gear.
  6. Nu a cedat ușor insistențelor lui Justin Timberlake de a se întâlni. Actrița l-a refuzat în nenumărate rânduri până când a acceptat să iasă la o primă întâlnire.
  7. A înregistrat două cântece pentru coloana sonoră a filmului ”Easy Virtue”.
  8. A urcat pe Kilimanjaro, ca parte a unui proiect organizat de Națiunile Unite pentru strângere de fonduri și conștientizarea crizei de apă la nivel mondial.
  9. Inelul de logodnă primit de la Justin Timbarlake a costat aproximativ 130.000 de dolari.
  10. Rochia ei de mireasă a fost..roz!

 

Pe Jessica Biel o puteți urmări la FilmBox Premium, duminică, 24 februarie, de la ora 21:00 în ”A Kind of Murder”, alături de Patrick Wilson, Haley Bennett și Eddie Marsan.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII