JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Django dezlănțuit

Cei mai buni actori își dau întâlnire pe canalele FilmBox, în această primăvară.

Cristoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson și Jamie Foxx într-un film în regia și scenariul lui Quentin Tarantino - aceasta este prima propunere FilmBox Extra HD. ”Django Unchained” (”Django dezlănțuit”)  a avut 5 nominalizări la Oscar, iar Tarantino a câștigat pentru scenariu un Oscar, premiul BAFTA și Globul de Aur. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violență îl aduce în serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigași, frații Brittle. Django este singurul care poate să-l ajute să ajungă la ei. În schimb, Schultz îi promite să-l elibereze. Filmul este sâmbătă, 2 martie, de la ora 22:00.

Pe 9 martie, continuăm să sărbătorim femeile printr-un film fermecător, cu Julia Roberts - ”Eat, Pray, Love” (”Mănâncă, roagă-te, iubește”). O femeie măritată își dă seama că are o căsnicie nefericită și că viața ei trebuie să o ia într-o altă direcție. După un divorț dureros, pornește într-o călătorie în jurul lumii pentru a se regăsi. De la ora 22:00, la FilmBox Extra HD.

American Hustle

Un escroc, Irving Rosenfeld, alături de partenera lui seducătoare, Sydney Prosser, este forțat să lucreze pentru un agent rebel al FBI-ului, Richie DiMaso, care îi împinge într-o lume a brokerilor și a mafiei din Jersey. ”American Hustle” (”Țeapă în stil american”) îi are în rolurile principale pe Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams și este sâmbătă, 23 martie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra HD.

Și pentru FilmBox avem propuneri interesante. Când şomerul Tommy Collins află că un jurat este cazat gratis şi primeşte 5  dolari pe zi, el reuşeşte să devină jurat într-un proces pentru o crimă. Ajuns acolo, face totul pentru a prelungi procesul şi deliberările şi pentru ca șederea să fie cât mai plăcută pentru el. ”Jury Duty” (”Jurat de profesie”) este duminică, 3 martie, de la ora 22:00.

Conspiracy

Acțiune, dramă și mister - acestea sunt ingredientele filmului ”Conspiracy” (”Conspirația”), producție susținută direct de Guvernul Mexican, instituție care a anunțat lansarea filmului printr-o conferință de presă. Mulți dintre actorii care fac parte din distribuție erau actori neprofesioniști la momentul filmărilor. ”Conspiracy” (”Conspirația”) este duminică, 10 martie, de la ora 22:00.

Land Girls

În plus, FilmBox propune pentru martie un serial nou: sezonul 2 din ”Land Girls” (”Fetele de la fermă”). Bea, acum soția unui fermier și mamă, și Joyce se reunesc la fermă alături de Connie. În timp ce femeile muncesc din greu pământul, servindu-și țara, drama le urmărește pe măsură ce-și trăiesc viețile în umbra războiului. Primele două episoade din noul sezon sunt marți, 19 martie, de la ora 22:00, la FilmBox.

Wakefield

Ne mutăm la FilmBox Premium pentru o producție care s-a filmat în 20 de zile cu Bryan Cranston în rolul principal. Actorul a împlinit 63 de ani pe 7 martie și îl vedem într-o dramă cu aspecte comice duminică, 17 martie. Un bărbat are o cădere nervoasă, își părăsește soția și decide să locuiască în podul casei sale pentru câteva luni. ”Wakefield” este de la ora 21:00.

The Meddler

Susan Sarandon este una dintre cele mai carismatice actrițe din generația veche. O puteți vedea sâmbătă, 23 martie, de la ora 21:00, în ”The Meddler” (”Cu cele mai bune intenții”), în rolul unei văduve din New York care descoperă o altfel de viață alături de fiica sa, în Los Angeles.

Ricky and The Flash

Primăvara începe însă cu un film de excepție în care Meryl Streep joacă alături de fiica ei, Mamie Gummer, chiar în rolurile de mamă și fiica. Povestea din ”Ricki and The Flash” (”Ricki și The Flash”) este inspirată de viața soacrei scenaristului Diablo Cody, care a cântat rock and roll timp de foarte mulți ani . Filmul este vineri, 1 martie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII